Det er den belgiske familiebedriften Fedrus International som har overtatt som eiere av VMZINK. Fedrus International er produsent og distributør av byggematerialer, inkludert membraner for flat taktekking, takrenner, veggbekledning og tilbehør.  Det nye eierskapet vil komplettere VMZINK når det gjelder produkttilbud og geografisk posisjonering av de to organisasjonene.

– Det vil være «business as usual»  og vi vil kunne tilby et bredere spekter av produkter i fremtiden, sier Ture Hanslien som er leder for den norske avdelingen.

Selv om selve oppkjøpet skjedde i fjor, kommer endringene først nå med navneskifte. Heretter vil navnet være VM Building Solutions.

Betydelig vekst

– Med en sterk og betydelig ekstern vekst har Fedrus International markert seg som et sterkt og dynamisk industriselskap. Det høye servicetilbudet fra arkitekt til installatør og byggherre er en perfekt passform med VMZINC, mener Hanslien.

At de bruker begrepet «Building Solutions» mener de bekrefter deres fremtidige orientering mot å tilby globale svar og totalløsninger for byggemarkedet.

Beholder merkenavnet

– Alle våre team, enten det er i produksjon, logistikk, salg eller salgsstøtte, forblir til tjeneste og vil fortsatt tilby våre kunder den høye kvaliteten på våre produkter og tjenester, under merket VMZINC®, slås det fast.