En stor trailer er lastet med demonstrasjonsutstyr og kjører landet rundt denne våren. Så langt har det vært godt med besøk.

– Vi er veldig fornøyd med besøkene vi har hatt til nå, og håper på like mye besøk på de andre stedene vi kommer til, sier markedskoordinator Birgitt Stene hos TROX Auranor.

I forbindelse med roadshow lanseres flere nyheter som de som besøker traileren får demonstrert nærmere. Blant annet er et nytt simuleringsprogram kalt Aurasim blir vist frem der traileren stopper. Dette er et web-basert simuleringsprogram for TROX Auranor sine egne produkter, som hjelper kunden med å prosjektere riktig i forhold til behov. I Aurasim kan man se hvordan luften oppfører seg med ulike ventilfronter ved ulike plasseringer, luftmengder og temperaturer.

Styring av spjeld

AuraSafe er en annen nyhet som er med ombord. Det er et nytt styringssystem for brannspjeld.

Systemet kan overvåke inntil 4000 brannspjeld, i flere ventilasjonsanlegg, i flere ulike bygningsdeler. Systemet kan dessuten tilpasses bygningens styringsstrategi for brannspjeld.

– Besøk oss i vår trailer, så tar vi en prat om myndighetskrav, markedskrav og mulige løsninger, skriver leverandøren i sin presentasjon.

Labventilasjon

Gjennom moderselskapet har de tilgang til blant annet ventiler for rene rom.
Med på sitt roadshow har de med seg renromsventilen TFP som kombinerer tysk kvalitet og skandinavisk design.

Med i traileren er det også montert labventilasjon kalt TROX Easylab, som er et styringssystem for labventilasjon hvor alle komponentene kommuniserer med hverandre umiddelbart, uten nødvendigheten av adressering. Her er det plug-and-play koblinger som kombinerer enkel installasjon med full fleksibilitet.

I løpet av de to siste ukene er 10 steder besøkt, og så gjenstår det 14 nye steder rundt i Norges land. Hele listen hvor de kommer finnes på nettsiden www.trox.no.

Mini-traileren er på veien Norge rundt med nyheter.

Mini-traileren er på veien Norge rundt med nyheter.