54 leiligheter i Sarpsborg

Publisert:

Prosjektet Bjørnstad trinn 2 står ferdig med 54 leiligheter i form av firemanns- og opp til tolvmannsbolig i Sarpsborg.

Fakta om prosjektet

 

Blikkenslager:

Kobber- og Blikkenslagerverksted Torbjørn Lemtun AS

 

Taktekking:

Kobber- og Blikkenslagerverksted Torbjørn Lemtun AS

 

Ventilasjonsinstallatør:

Bvs Blikkenslagerservice AS

 

Tiltakshaver:

Block Watne AS

 

Byggentreprenør:

Block Watne AS

 

Arkitekt:

Block Watne AS avd. Østfold

Etter 30 måneders byggeperiode kan beboerne flytte inn i leiligheter som ligger i et rolig boligområde med lite gjennomgangstrafikk.
Prosjektet er ledd i en større utbygging i området med leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, frittliggende eneboliger og eneboliger i kjede i et populært område. Block Watne AS Østfold er utbygger og entreprenør, og de har også brukt egen arkitekt til prosjektet. Fasadene er kledd i tre.

Skjøtefrie takrenner

Kobber- og BlikkenslagerverkstedTorbjørn Lemtun AS har hatt ansvar for b.de blikkenslagerarbeidet og taktekkingsarbeidet i dette prosjektet.
De har brukt Kaizer skjøtefrie takrennesystem på bygget. Det er relativt lange takrennelengder på byggene, og entreprenøren har meget god erfaring med disse fra flere prosjekt. Å slippe skjøter er en fordel, i tillegg til at takrennene med sin profil og skjulte rennekroker gir en stilren avslutning på taket. Samtidig som de har montert takrenner, har blikkenslageren utført ulike beslag og laget luftehatter, piper med mer i lakkert stål. Taktekkingen på bygget er utført med asfalt-takbelegg fra Mataki.

Ventilasjon

Ventilasjon er prosjektert av Østberg, som også har levert anleggene. Her er det  Heru 100 som er levert med balansert ventilasjon. BVS Johansen har montert ventilasjonsanleggene på byggene.

Andre Prosjekter