Gigantisk byggeprosjekt

Publisert:

Vitaminveien 11 er et gigantisk byggeprosjektet til én milliard kroner på Storo i Oslo. Det inneholder alt fra hotell og næringsarealer til leiligheter, barnehage, kino og restauranter.

Fakta om prosjektet

Blikkenslager:
Storo Blikkenslagerverksted AS

Leverandør av aluminium:
Astrup AS


Ventilasjon:

Randem & Hübert AS

 

Tiltakshaver:

Thon Storo ANS

 

Totalentreprenør:

Veidekke ASA

 

Arkitekt:

Hille Melbye Arkitekter AS

62 000 kvadratmeter er det totale arealet på prosjektet, som Thon Storo står bak. Her har Storo Blikkenslagerverksted AS hatt arbeid for 6 millioner kroner i nesten to år. Jobben ble mer omfattende enn først antatt. De har gjort alt av utvendige og innvendige arbeider som blikkenslager, og har på det meste hatt åtte ansatte i jobb på prosjektet.

Astrup har levert ca 2800 m2 PVDF lakkert aluminium RAL 7022, ca 330 m2 Alubond Alubond® U.S.A. Metallic Black komposittplater, 190 m2 børstet rustfritt. I tillegg har de levert 80 m2 Rimex plater i to overflater, Rosy Gold Mirror og Charcoal Satin. Ventistål og Alunor Metal AS har også vært leverandører.

Mye ventilasjon

Randem & Hübert AS har hatt en kontrakt på ventilasjon, kjøling og automatikk/SD-anlegg på 44 millioner kroner. De har levert 36 aggregater fra Swegon AS, type Gold, i ulike størrelser. I tillegg er det i hver leilighet levert aggregater fra Ventistål, type Ensy.
I boligdelen har hver leilighet fått Ensy AUH 300 Himling, mens det for næringsdel, utleiedel og boder er montert Gold aggregater. Hotellet og butikklokalet har også Gold aggregater. Hvert hotellrom har Paragon komfortmodul, som lokalt i rommene står for kjøling og varme, i tillegg til ventilasjon. Luftmengden justeres når folk ankommer rommet gjennom bruk av nøkkelkortet.

Hotell og kino

Andre deler av hotellet har egne Gold aggregater for hver del. I resepsjon, restaurant, konferanse-område og møteromssenter er det VAV av Type WISE 2 fra Swegon AS.
Kinoen har Gold aggregat for hver kinosal, mens fellesområdet har eget aggregat. Paviljong med to restauranter har Gold aggregat med kryssveksler.

Andre Prosjekter