Kvalitet i alle ledd på Bygdøy

Publisert:

– Her er det hele veien lagt vekt på høy finish til en kundegruppe som har store krav til kvalitet, sier prosjektleder Trym Aas i Storo Blikkenslagerverksted.

Fakta om prosjektet

Blikkenslager:

Storo Blikkenslagerverksted AS

 

Ventilasjon:

Randem og Hubert AS

 

Tiltakshaver:

Bonum AS

 

Byggentreprenør:

Bundebygg AS

 

Arkitekt:

Støre Arkitekter AS

– Løchenveien 14 på beste vestkant i Oslo består av ni leiligheter. Ambisjonen for prosjektet var å ivareta miljøet på Bygdøy ved å bygge boliger som er tilpasset nabolaget og nærområdet. Her har ambisjonen fra arkitekt, utbygger og Storo Blikkenslagerverksted vært å skape en felles drøm som vi kan være stolte av, sier prosjektleder Trym Aas i Storo.


– Vi har arbeidet på skjermtakene med dobbelfalset båndtekking på topp, front og i himlingene. Det er også utført kledninger i fasadefeltene med liggende vinkelfalser. Vi har gjort beslag rundt vinduene og i tillegg en del innvendige detaljer på kjøkkenene. Arbeidene er utført i Prefalz P10 sort, og leveransene er fra Astrup og Ventistål, sier prosjektleder Aas.
– Det har gått med rundt 1000 kvadratmeter fordelt på plater og coil. Dette er et boligprosjekt med fine blikkenslagerdetaljer i det som ofte kalles «high end»-leiligheter på Bygdøy. Den dyreste leiligheten er solgt for over 70 millioner kroner, forteller Trym Aas.

Andre Prosjekter