Nytt NAV-bygg

Publisert:

Et nytt næringsbygg på ca 10 500 m2 er reist i Falkenborgveien i Trondheim med plass for NAV.

Fakta om prosjektet

 

Blikkenslager:
Blikkenslagermester Brækstad AS


Ventilasjonsinstallatør:
Comfort Teknikk AS, Kvål Blikkenslagerverksted AS

 

Byggentreprenør:
Betonmast Trøndelag AS
Tømrermester Arnstein Sørgård AS

 

Arkitekt:
Voll Arkitekter AS, Kim Sørensen

Betonmast har hatt arbeidet som totalentreprenør for prosjektet. Blikkenslagermester Brækstad AS har hatt jobben med beslag utvendig, og fikk også en god del jobb innvendig.
– Utvendig har det vært beslag på gesimser, omramming rundt vinduer og lignende kurante oppgaver med pulverlakkert aluminium levert av Hadeland Pulverlakk, sier daglig leder Kristian Brækstad. De samarbeidet for første gang med Betonmast, og synes dette har gitt mersmak for flere prosjekt sammen senere.

Rustfritt innvendig

Næringsbygget har for det meste rette vinkler, og derfor ble ikke blikkenslagerarbeidet spesielt utfordrende.
– Vi fikk etter hvert spørsmål om en del oppgaver innvendig og har laget rustfrie beslag på dører og ytterhjørner, sier Brækstad. Han regner med at den totale jobben ender på en verdi av 750 000 kroner.

Behovsstyrt

Kontraktssummen for ventilasjon var på 7,5 millioner kroner. Comfort Teknikk AS fikk jobben, og har med hjelp av Sweco AS på prosjektering og Kvål Blikkenslagerverksted, samt egne montører til montering.
De har levert fire aggregater med behovsstyrt ventilasjon til hele bygget med sentralt avtrekk. Det har vært benyttet ringledninger på ventilasjon for bedre fleksibilitet og styring. Hvert kontor har eget DCV-spjeld. I kontorlandskapet er det lagt opp til DCV-spjeld som gjør det enkelt å endre lokalet til cellekontor.
Hele anlegget er på 80 000 kubikk og er et av de største oppdragene som Comfort Teknikk har hatt.

Andre Prosjekter