Tolv leiligheter på Notodden

Publisert:

Block Watne har stått for både utbyggingen og det meste av arbeidet selv på Eikeskar boligområde på Notodden, med leveranse av ventilasjonsanlegg fra Østberg Norge AS.

Fakta om prosjektet

 

Blikkenslagerarbeid:

Block Watne

 

Ventilasjon:

Block Watne

 

Leverandør ventilasjon:

Østberg Norge AS

 

Tiltakshaver:

Block Watne

 

Hovedentreprenør:

Block Watne

 

Arkitekt:

Block Watne

De første flytter inn etter sommeren, og så blir resten ferdig utover høsten. Til sammen er det tolv leiligheter som hver er på cirka 75 kvadratmeter.
Østberg Norge AS har stått for leveranser av alt utstyret til ventilasjonsanlegget. Det innebærer tolv aggregater med balansert ventilasjon
– ett til hver leilighet. Men det er hovedentreprenøren Block Watne som selv har montert anlegget på prosjektet Aggregatene er Heru 100, som er luft generasjon 2 fra Østberg.

Bestilte produkter

Også utvendig blikkenslagerarbeider er utført av Block Watne selv, men entreprenøren har fått andre til å produsere materialet. De har fått produsert beslag, pipehatter, takrenner og vindusomramming av Nor Metall AS, og så har de selv montert alt dette på bygget. Her har det vært kurant arbeid med standard utførelse. Block Watne har også selv vært arkitekt for dette prosjektet på Notodden.

Litt forsinkelser

Selve arbeidet har gått greit fra starten av, men det har blitt litt forsinkelser på leveranser av enkelte materialer på grunn av covid-19. På det meste er materialene en måned forsinket, uten at det har skapt store problemer.
Prosjektet har fi re bygningskropper med til sammen 900 kvadratmeter. Totalsummen på prosjektet ligger på rundt 60 millioner kroner. Arbeidet startet i oktober 2019 og begynner nå å bli ferdig.

Andre Prosjekter