Tirsdag var det påmeldt 950 deltakere som var påmeldt arrangementet som mange har sett fram til. Kanskje blir det 1000 innen fredag, men uansett er dette kjempesuksess for årets Fagmesse.

Foruten stort innrykk av påmeldte besøkende, vil hver enkelt utstiller på stand stille med en del ansatte. Derfor blir det folksomt på fredag.

Astrup AS er en av leverandørene som stiller mannsterkt opp på Fagmesse 2018. Hele 8 personer er klare for å vise besøkende hva de har å by på.

– Vi har samlet alle selgerne for å bli med på dette store arrangementet. Selv om det var godt arrangement også for to år siden, blir det enda mer trøkk med masse folk i Ekeberghallen, sier Thomas Engen som er salgs- og markedsdirektør i Astrup.

De har stilt opp på både messer og i andre anledninger som VBL har arrangert og føler det er viktig å komme i kontakt med blikkenslagerne.

Fredag vil de ha med seg alt fra Alubond til sink og nye plastmaterialer for innvendig kledning.

Nyheter

AstruPanel CRASH! er en ny løsning for veggkledning til blant annet offentlige institusjoner og sykehus. Platene er gjennomfargede med en fin overflatefinish som eliminerer behov for maling og oppsmuldring av overflate.

– Dette er et nytt produkt som flere blikkenslagere har vist interesse for og som vi vil vise frem på messen, sier Engen.

Foruten nyheter og produkter , har de med en ny popkornmaskin som vil sørge for god duft i hallen.

– I tillegg kommer flere av leverandørene innom, så her blir det fullt trøkk hele dagen, sier Engen.

Treffe publikum

Stålprofil AS tar turen på stand i Ekeberghallen med 5 ansatte og ser fram til å treffe publikum som vil vite mer.

– Foruten vår egen stand er det mange produsenter av varer vi selger som har egne stand og blir tilstede, sier Fredrik Thorin hos Stålprofil.

Han fikk mange positive tilbakemeldinger fra Fagmesse for 2 år siden, og ser for seg at årets begivenhet blir enda større.

Med 3500 produkter er det vanskelig å ta med så mye for å vise frem, men enkelte ting blir med på stand.

– Vi kommer til å ta med driller og en naglepistol blant annet som vi selger på tilbud sammen med en baderomsvifte. Ellers blir det viktigste å snakke med folk vi møter på stand, sier Thorin.

Han forteller om busslaster med folk fra Vestfold som skal ta turen til Oslo fredag.

Totalt er det 65 utstillere i tidenes største messe. Utstillerne er glad for at ansatte og lærlinger ser ut til å være med på turen til Oslo denne dagen.