Arrangementskomitéen blir hemmelighetsfull på spørsmål om hva som skjer på Wallmans.

– Man vil altså ikke vite hva som skjer før man går inn døra?
– Ja, er ikke det morsomt da, sier en ivrig komitéleder, Torill Wollebekk, som er kjent for å overraske, også egne komitémedlemmer.

– Selv vi som har sittet i komitéen tidligere har fått overraskelser i løpet av kvelden, sier Ivar Ottestad med smil om munnen.

– Men hva er det vi med sikkerhet kan slå fast denne kvelden?
– Det blir en treretters meny med vinpakke. På underholdnings- fronten blir det en miks og kjente og mindre kjente artister i skjønn forening. For de som har vært på Wallmans før, så blir ikke dette noen reprise av noe de har sett før. Vi setter sammen vårt eget show. Vi har kalt det Sirkus Blikk. Det er bare å glede seg, sier en samstemt komité.

Og selv om informasjonen har vært (og vil bli) lite utfyllende om hva som vil skje fra scenekanten denne kvelden, er det ingenting å si på interessen. Arrangementet er fulltegnet og 450 deltakere vil få en uforglemmelig kveld. For de som ikke rakk å melde seg på i tide, må de snakke med kolleger eller lese Blikkenslageren for å få vite hva som skjedde. Og blir det som tidligere, vil det gå gjetord om arrangementet i årevis etterpå. Det snakkes fortsatt om showet i Jacobs kirke i 2016 og Rockefeller i 2018.

– Det har vært stort interesse fra hele landet. Det finnes flere eksempler på bedrifter som flyr inn alle ansatte og spanderer overnattinger uforglemmelige bransjedager. Det står det stor respekt av, sier Wollebekk.