Nå inviteres alle håndverkere i Oslo og omegn til lansering 11. oktober i Håndverkeren, Rosenkrantzgate 7 fra 09-12.

Målet er å gjøre forsøk på å gjenreise byggenæringen til å bli et mer attraktivt yrkesveivalg.

Oldermann Jarle Kristiansen fra VBL har vært sentralt i arbeidet med å starte opp dette tiltaket og går sammen med mange andre fag i byggebransjen inn for en felles kamp mot en mer seriøs byggenæring.

– Vi må vise ungdommen og alle andre at vi er en næring som tar vare på våre arbeidstakere og kolleger. Kortsiktige profitører og kriminelle har i for lang tid fått operere fritt, skriver styringsgruppen som inviterer til oppstarten av det som i Trondheim blir kalt Uropatruljen.

Kua dør

Fair Play Bygg Oslo og omegn har som målsetting at bedrifter med fast ansatte, faglærte og lærlinger skal få markedstilgang i offentlige og private prosjekter.

Programmet på åpningsdagen er lagt opp med innslag fra LOs Jonas Bals om hvem som skal bygge byen, Eivind Andersen fra OHIF snakker om at kua dør mens gresset gror.

Påmelding

Opplegget bak Fair Play Bygg Oslo og omegn blir presentert med strategier og kommunikasjonslinjer og hvem som er eiere og samarbeidspartnere.

Det blir mulighet for spørsmål og litt å spise, samtidig som den nye prosjektlederen blir presentert. Til nå har navnet på den ansatte vært holdt hemmelig.

På grunn av mat og plass ønskes det påmelding innen 5. oktober, og det kan sendes til harald@bfoa.no.