Nyheter

Lie Blikk har allerede startet flytting til sitt nye bygg på Klepp.

– Vi er inne i en spennende utvikling

Blikkenslagerbedriften har hatt solid vekst de siste årene og sikret seg tidenes største kontrakt. Nå flytter de inn i nytt og større bygg.

Publisert

Lie Blikk i Sandnes kan de siste årene vise til jevn og solid vekst. Bedriften har 60 ansatte og omsatte i 2020 for 103 millioner kroner. Før jul i 2018 sikret bedriften sin største kontrakt noensinne med levering av fasader til nye Stavanger Universistetssykehus. De er allerede godt i gang med produksjonen i kontrakten som i skrivende stund ser ut til å få en verdi på over 85 millioner kroner. Sykehus-prosjektet setter bedriften på prøve på mange felter. De ansetter derfor nå 10 nye medarbeidere og har leid en lagerhall til produksjon av fasadelementer.

Med økende aktivitet og stadig større prosjekter har bedriften vokst seg ut av dagens lokaler i Kvålveien 13 i Sandnes og er nå i full gang med å flytte til lyse og store lokaler i Orstadvegen 128 A i Klepp kommune. Flyttingen er allerede godt i gang og bedriften skal være på plass i de nye lokalene 8. mars.

Kate Lie og de ansatte ser frem til å flytte inn i nytt og moderne bygg i Klepp.Foto: Oddbjørn Roksvaag

4000 kvadratmeter

– Lokalene er lyse, store og svært godt egnet til oss. De ble bygget til Lie Cnc, så vi kjenner godt bygget fra før. På totalt 4000 kvadratmeter får vi egen hall for sveis og en flott produksjon med god tilpasning til maskinparken. Lager og butikk vil også få en fin avdeling. Glassavdelingen får bedre plass og vi får egen vaskehall til bilene. I tillegg kan montører, leverandører og kunder nå kjøre inn i bygget for av og pålessing av varer, sier daglig leder Kate Lie til Blikkenslagere.no.

– Vi er jo veldig opptatt av Lean og kildesortering i hele organisasjonen, så når vi klarer å ha det så bra i våre gamle lokaler, så skal vi få det helt på topp i et nyere bygg. Dette betyr en helt ny start for oss der vi virkelig kan optimalisere driften vår. Nyheten om flytting til nye lokaler ble mottatt med stor jubel fra alle ansatte.

– Vi er inne i en spennende utvikling, ikke minst knyttet til digitalisering. Sykehus-prosjektet pusher oss i en spennende retning. Timingen med nye lokaler er perfekt for en spennende utvikling av bedriften i årene fremover, sier Lie.

Powered by Labrador CMS