Med erfaring fra noen av landsdelens største signalbygg har Teknisk Ventilasjon AS lang fartstid innenfor inneklima. Bedriften ble etablert i 1987 og prosjekterer, leverer og monterer luftbehandlingsanlegg for alle typer bygg.

Instalco har tidligere etablert seg i Norge og vil nå innta en ny landsdel når de nå har overtar 100 prosent av aksjene i Teknisk Ventilasjon.

– Med dette oppkjøpet inntar vi et nytt geografisk marked i Norge. Trondheimområdet er en strategisk posisjon for Instalco og et område med god tilvekst, skriver Per Sjöstrand i Instalco i en pressemelding.

Han beskriver Teknisk Ventilasjon som en bedrift med sterk lokal posisjon i markedet og med god lønnsomhet.

Instalco er en av Nordens ledende installasjonsvirksomhet innen elektrisitet, kjøling, ventilasjon og industri og har som mål å vokse i Norge.

Daglig leder i Teknisk Ventilasjon, Dag Selbekk, ser for seg vekst med ny eier og er optimistisk for fremtiden.

– Gjennom 30 år har vi bygd opp og utviklet bedriften og har i dag en bred kompetanse innen ventilasjonsområdet. At vi nå blir en del av Instalco er et naturlig steg i vår ekspansjon, og vi ser fram til å utvikle samarbeidet med øvrige avdelinger i Instalco og forsterke vår virksomhet med støtte fra en ny sentral organisasjon, uttaler Olav Selbekk.

Trønder-bedriften har ved overtakelsen 17 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 55 millioner kroner.