Nyheter

Teknisk Ventilasjon AS vil vokse med oppkjøp. Her ser vi Sonja Kristin Selbekk (fra venstre), Øystein Krogstad, Olav Selbekk og Tore Andre Hokstad.
Teknisk Ventilasjon AS vil vokse med oppkjøp. Her ser vi Sonja Kristin Selbekk (fra venstre), Øystein Krogstad, Olav Selbekk og Tore Andre Hokstad.

Vil vokse etter svensk oppkjøp

En ventilasjonsbedrift fra Midt-Norge har blitt kjøpt opp av svenske Instalco som ønsker å satse mer i Norge.

Publisert

Med erfaring fra noen av landsdelens største signalbygg har Teknisk Ventilasjon AS lang fartstid innenfor inneklima. Bedriften ble etablert i 1987 og prosjekterer, leverer og monterer luftbehandlingsanlegg for alle typer bygg.

Instalco har tidligere etablert seg i Norge og vil nå innta en ny landsdel når de nå har overtar 100 prosent av aksjene i Teknisk Ventilasjon.

– Med dette oppkjøpet inntar vi et nytt geografisk marked i Norge. Trondheimområdet er en strategisk posisjon for Instalco og et område med god tilvekst, skriver Per Sjöstrand i Instalco i en pressemelding.

Han beskriver Teknisk Ventilasjon som en bedrift med sterk lokal posisjon i markedet og med god lønnsomhet.

Instalco er en av Nordens ledende installasjonsvirksomhet innen elektrisitet, kjøling, ventilasjon og industri og har som mål å vokse i Norge.

Daglig leder i Teknisk Ventilasjon, Dag Selbekk, ser for seg vekst med ny eier og er optimistisk for fremtiden.

– Gjennom 30 år har vi bygd opp og utviklet bedriften og har i dag en bred kompetanse innen ventilasjonsområdet. At vi nå blir en del av Instalco er et naturlig steg i vår ekspansjon, og vi ser fram til å utvikle samarbeidet med øvrige avdelinger i Instalco og forsterke vår virksomhet med støtte fra en ny sentral organisasjon, uttaler Olav Selbekk.

Trønder-bedriften har ved overtakelsen 17 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 55 millioner kroner.

 

 

 
Powered by Labrador CMS