Næringspark med flott fasade

Blikkenslageren J. Johnsen & Sønner AS har montert 3613 kvadratmeter med fasade på Kjellstad Næringspark i Lier.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
J. Johnsen & Sønner AS

Ventilasjonsinstallatør:
Haaland Klima AS

Tiltakshaver:
Holtefjell Eiendom AS

Totalentreprenør:
NCC Norge AS

Arkitekt:
DRMA AS

Kjellstad Næringspark er et 13 700 kvadratmeter stort bygg som har kostet til sammen 220 millioner kroner. Det har blitt satt opp i to byggetrinn med NCC Norge AS som totalentreprenør for prosjektet. NCC skal selv flytte inn i den nye næringsparken, sammen med flere andre aktører.

I tillegg til å montere fasadeplater, har J. Johnsen & Sønner AS også utført vanlig blikkenslagerarbeid i dette prosjektet. Kjellstad Næringspark har fått klimavegger og fasadekledning med Equitone-plater i to varianter. Dette er sementbaserte plater. Det er montert beslag av lakkert aluminium, natureloksert aluminium på gesims, samt vindusbeslag.

Alt i alt har blikkenslageren montert 3613 kvadratmeter med fasade på Kjellstad Næringspark. I tillegg har de levert 680 kvadratmeter aluminiumskompositt til atrium. Arbeidet ble startet opp i april, og bortsett fra en brann som førte til et opphold mot slutten av byggeperioden, har det vært en kurant jobb. Totalt har J. Johnsen & Sønner utført arbeider her for 6,8 millioner kroner, noe som er en forholdsvis stor jobb for blikkenslagerfirmaet.

Haaland Klima AS har hatt jobben med prosjektering og montering av ventilasjonsanlegget. Det er et VAV-anlegg med totalt åtte aggregat fra Swegon.

All oppvarming skjer via ventilasjonsanlegget, som også har kjølemuligheter. Styringen skjer gjennom Wise fra Swegon – et trådløst system som kan justere varme og ventilasjon rom for rom etter behov.

Haaland Klima har levert ventilasjonsanlegg for 15 millioner kroner til dette prosjektet, og melder om at det ikke har vært noen spesielle utfordringer underveis.

Powered by Labrador CMS