Leilighetsprosjekt i Molde

I Sagvegen i Molde er det bygd et leilighetsprosjekt med garasjer i kjelleren.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
langvas.no

Ventilasjon:
Bratseth AS

Tiltakshaver:
Ro Ma Boliger AS

Totalentreprenør:
Røberg Bygg AS

Arkitekt:
Vatne Arkitektkontor (Norconsult)Prosjektet har totalt 5 leiligheter, men den vestre leiligheten på toppen er ennå ikke ferdig. Bygget består av tre etasjer som er bygd på en tradisjonell måte med Røberg Bygg AS som hovedentreprenør. Bygget er utført med bindingsverk og plasstøpte dekker. I prosjektet har Bratseth AS hatt entreprisen for ventilasjonsanleggene i hver enkelt leilighet og garasjen. I kjelleren er det montert garasjevifter i teknisk rom som har føring i brannsikker sjakt opp til taket. Det er benyttet CASA boligaggregater i alle leilighetene.

Styringspanel

Toppleiligheten er oppført med to aggregater, for å unngå lange føringsveier siden den er veldig stor. Hver leilighet har separate anlegg med egne aggregat, og har derfor hvert sitt styringspanel for ventiasjonsanlegget. For Bratseth AS har dette vært et greit og standard prosjekt.

Mange beslag

Langvas AS har hatt ansvaret for utvendig blikkenslagerarbeider på bygget. Her har de utført ulike arbeider med vindusbeslag, gesimsbeslag og diverse beslag på fasadene i prosjektet. Alt er utført i fargen RAS 7021 hps.

Powered by Labrador CMS