Leiligheter blir landemerke

Med kontorer og næringsareal i de fire nederste etasjene og 58 leiligheter i resten av bygget, blir Bodø 360 et landemerke i byen.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager:
Haaland Norluft AS

Ventilasjonsinstallatør:
Elektro Bodø AS

Tiltakshaver:
Boreus Eiendom AS

Totalentreprenør:
Skanska Norge AS

Arkitekt:
Norconsult AS


Totalt 14 etasjer med kontorlokaler, butikker og leiligheter mellom 42-162 kvadratmeter er bygd. Alle leilighetene har utsikt i alle himmelretninger fra en sentral plassering i byens sentrum.
Skanska Norge AS har vært totalentreprenør på prosjektet. De har stått ansvarlig for utbygging av 15 000 kvadratmeter boligareal og 6 000 kvadratmeter næringsareal med en kontraktsverdi på 287 millioner kroner. En liten tomt midt i Bodø sentrum har gitt behov for god planlegging og fokus på HMS.

Mange meter beslag

Haaland Norluft AS har vært blikkenslager på prosjektet, og selv om jobben i seg selv har vært kurant, er det lagt ned mange arbeidstimer. Med mange vinduer på et så høyt bygg blir det en stor jobb, så i innspurten måtte Haaland Norluft i perioder ha inntil seks ansatte på jobben. Blikkenslagerne har hatt alt av beslagsarbeider på bygget. Det har vært montering av beslag rundt alle vinduer, gesimsbeslag og heisinnramminger.
Totalt er det lagt 3 kilometer med sidebeslag på vinduer, 623 meter sålbenkbeslag på vinduer og 430 meter med gesimsbeslag på bygget.

Ventilasjon

Elektro Bodø AS har hatt hele det totaltekniske anbudet. For boligdelen har de levert og montert Systemair boligaggregat på hver leilighet.
For kontordelen er det et VAV-anlegg med aggregat fra Systemair og et annet for forretningslokalene fra samme leverandør. Kontor- og næringsdelen på bygget har et SD-anlegg som kan styres direkte fra entreprenøren i ettertid.

Powered by Labrador CMS