Kontorbygg med sink

Heiane administrasjonsbygg på Stord er reist med en del sink som preger bygget.

Fakta om prosjektet


Blikkenslager og ventilasjon: Aritech AS

Tiltakshaver:
Sunnhordland Interkommunale Miljøverk IKS

Totalentreprenør:
Engevik & Tislevoll AS

Arkitekt:
jk.arkitektur as

Det nye bygget til Sunnhordland Inter-kommunale Miljøverk IKS er på 560 kvadratmeter, og inneholder stort sett kontorer.
Bygget er reist med betongelementer, stål og tre, og koster 21 millioner kroner pluss moms.
Aritech AS har hatt anbudet både på utvendig blikkenslagerarbeider og ventilasjon for dette prosjektet.
Rheinzink har vært leverandør av sink til båndtekking av deler av bygget. Her er det liggende 2,5 meters lengder med 0,6 mm sink på 150 kvadratmeter med fasader.

Effektivt

Arbeidet med sinken gikk greit å utføre i den varme årstiden. I tillegg er det lagt cirka 200 meter med gesimsbeslag og andre typer beslag rundt omkring på bygget.
To ansatte holdt på med dette arbeidet i en måned, og størrelsesmessig har jobben vært midt på treet for Aritech.
Samme firma har hatt anbudet for ventilasjonen, og de har opplevd at det å ha to anbud på samme prosjekt er effektivt i forhold til bruk av ansatte.
Aritech har levert en totalteknisk pakke, og har selv både prosjektert og montert ventilasjonsanlegget. Det er levert aggregater og et trykkstyrt system med VAV-spjeld.

Totalteknisk

Aritech har også levert SD-anlegg og styring. Både for det utvendige blikkenslagerarbeidet og for arbeidet med ventilasjon, har Aritech hatt et godt samarbeid med totalentreprenøren Engevik & Tislevoll AS. Arbeidet har derfor gått greit, uten noen store utfordringer.

Powered by Labrador CMS