Utbygging av Godalen vgs

Både rehabilitering og et tilbygg av kantineområdet ved Godalen videregående skole er utført med rustfri himling og rustfrie plater på veggene.

Fakta om prosjektet


Ventilasjon og blikkenslager:
Habi AS

Tiltakshaver:
Rogaland fylkeskommune

Tømrer/entreprenør:
Byggmester Sagen AS

Arkitekt:
Alliance Arkitekter ASGodalen videregående skole er en yrkesskole som tilbyr mange ulike fag til elevene. Skolen har vært gjennom endringer de siste årene og den siste utbyggingen er akkurat ferdig. Både elever og ansatte kan nå glede seg over en betydelig renovering og et nytt bygg på området. Det nye bygget gir plass til linjen service og samferdsel, nye naturfag-labber og oppgraderte fasiliteter for kroppsøving.

Kantine

Kjøkkenet i kantinen brukes til å lage mat for servering, samt opplæring av elever ved skolen.
Habi AS har hatt arbeidet med å prosjektere og har levert ny ventilasjon til hele dette kjøkkenområdet. Sammen med ventilasjon har de også hatt en del innvendige blikkenslagerarbeider. Alt dette arbeidet er utført fra juni i 2016 til august i år.

Rustfri himling

– Vi har produsert og laget rustfri himling med fettfilter, samt kledd vegger med rustfrie plater i produksjonskjøkkenene, sier prosjektleder Rune Johnsen.
Habi AS har prosjektert og levert ventilasjon til totalt 3300 m2 ombyggede områder på skolen. I tillegg har de prosjektert og skiftet ut fem ventilasjonsaggregater i et teknisk rom på til sammen 80 000 m3/h.

Powered by Labrador CMS