Nytt stort konferansehotell

Like ved den fornyede flyplassen ved Flesland er det reist et stort konferansehotell som blir størst i Bergen.

Fakta om prosjektet


Ventilasjoninstallatør:
GK Inneklima AS

Tiltakshaver:
Bgo Bygg AS

Totalentreprenør:
Betonmast Bergen AS

Bygg Entreprenør:
Innomhus AS

Blikkenslager:
Skandinaviska Glassystem AS
Scandic Flesland Airport åpnet til påske med 304 rom og moderne konferansefasiliteter. GK Inneklima AS har utført en flerfaglig entreprise med ventilasjon, byggautomasjon og kulde, samt rolle som ITB kordinator og har vært ansvarlig for prosjektering. totalt luftmengde på 220 000m3/t via kulverter som er bygget i betong og Sandwichelementer. Bygget har 12 stk ventilasjonsanlegg som er levert fra Covent. Montasjen av ventilasjon og sentralstøvsuger utført av Østensen Eftf AS.

Leveranser

Det er levert CO2 kjøl og frys anlegg, DVM kjøling, SD-anlegg, to stk. sentralstøvsugere og 10 av aggregatene er levert Adiabatisk kjøling. Trox har levert luftfordelingsutstyr. Gjennom ITB rollen har vi hatt fokus på korrdinering og TFM, slik at 99 prosent av utstyr har vært merket og programmert når det har vært levert på byggeplass, sier prosjektleder Klaus Madsen.
Sammen med Arild Valderhaug Linde har de fulgt prosjektet gjennom hele prosessen.

Godt samarbeid

På oppdrag for Betonmast Bergen og Skandinaviska Glassystem har Østensen Eftf laget gesimsbeslag på taket, gesimsbeslag på altaner, beslag rundt dører, båndtekking av fire heishus og takterrasse-baren, samt himlinger på utvendige fasader. Her er det benyttet aluminiumsbeslag 0,9 og 1,2 mm i pvdf og en god del beslag i rustfritt stål, i polert og slipt kvalitet. Samtidig har de utført mye av monteringen av ventilasjon for GK Inneklima.

– Jobben har gått veldig bra takket være godt samarbeid, sier Kenneth Hamre som er administrativ leder hos Østensen Eftf. De har hatt 15 ansatte i sving et helt år og gjort arbeid for godt over 11 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS