Bård Wæhle er ny CFO GK Gruppen.

Bård Wæhle er ny CFO i GK

Bård Wæhle (50) er fra 1. september ny konserndirektør finans (CFO) i GK og får det overordnede ansvaret for konsernets økonomi- og finansfunksjon.

Publisert Sist oppdatert

Wæhle kommer fra Aker Solutions hvor han i nær 10 år har hatt ulike økonomilederroller, blant annet som CFO for Kværner Stord. Han har tidligere også vært CFO i Læringsverkstedet og STX Europe (tidligere Aker Yards).

Vossingen, som nå er bosatt i Nittedal, er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har mer enn 25 års erfaring med finansiell ledelse, drift og prosjektarbeid fra forskjellige økonomifunksjoner i både internasjonale selskaper og mellomstore til store virksomheter.

— Bård er en klok og erfaren leder med dokumenterte resultater. Han har bred kommersiell erfaring fra komplekse og prosjektbaserte virksomheter og solid kompetanse innen prosjektledelse, strategi, controlling, finansiell rapportering, regnskap og skatt. Jeg ser virkelig frem til å få han med på laget og som en del av konsernledelsen i GK, sier konsernsjef Kim Robert Lisø.

Wæhle får overordnet ansvar for GKs konsernfelles økonomi- og finansfunksjon og vil samarbeide tett med økonomidirektørene i GKs norske, svenske og danske virksomhet.

— Jeg er både stolt og ydmyk over å få denne muligheten. GK er et særdeles spennende selskap med en fremtidsrettet strategi og hvor bærekraft og reduksjon av klimagassutslipp står meget sentralt. Med de medarbeiderne og kompetansen GK sitter på, er selskapet godt posisjonert til å skape nye muligheter og verdier, og bidra sterkt til den klimaomstillingen samfunnet trenger de kommende årene. Jeg gleder meg og ser virkelig frem til å bli en del av Team GK, og bruke min kompetanse til å bidra i å utvikle selskapet videre, sier Wæhle.

Powered by Labrador CMS