Nyheter

Mange var innom Flexit forrige gang, og nå er de klar igjen.

Flexit lanserer nyheter på Bygg Reis Deg

Flexit lanserer flere nyheter på rekordstor Bygg Reis Deg 16.-19. oktober.

Publisert

Aldri før har Bygg Reis Deg på Lillestrøm vært så stor som i år. Her vil det yngle av aktører fra byggebransjen, og en del innen ventilasjons- og blikkenslagerfaget vil også være representert på stand og som deltakere.

Flexit er en av leverandørene som vil vise seg frem på Bygg Reis Deg. De kommer til å lansere flere nyheter og fortelle om spekteret de har på ventilasjonsprodukter.

– Vi kommer til å lansere et nytt produkt med lavtbyggende fleksible kanaler, sier Annette Lindblad i markedsavdelingen hos Flexit. Dette skal gjøre det enklere å bygge ventilasjon i trange bygg.

Nytt aggregat

Samtidig har Flexit kommet på markedet med et nytt ventilasjonsaggregat for himling med byggehøyde under 30 cm i Nordic-serien. Nordix CL3 er beregnet for bruk med montering i himling og på loft. Her blir det balansert ventilasjon som tilfører boligen en temperert, ren og frisk luft. Enkel styring skjer med app via smarttelefonen eller nettbrett.

En del andre leverandører innen vårt fag blir også å finne på messen, som har blitt det store samlingspunktet for hele bransjen. Over 100 seminarinnlegg blir å høre i løpet av de fire dagene messen holdes.

Byggemøte

Det Norske Byggemøtet kalles det når ulike foredragsholdere gir innspill i ulike temaer.

– Man føler virkelig at vi kan utgjøre en forskjell i det digitale og grønne skiftet som alle næringer må igjennom. Vi samler over 500 utstillere som hver for seg har smarte produkter og løsninger som bidrar til at sluttbruker kan få mer bygg for pengene og høyere kvalitet på sluttproduktet sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø i en pressemelding.

Klima preger byggebransjen, og vil også bli sentrale tema under foredragene når Bygg Reis Deg arrangeres for 28. gang.

Under messen vil det bli kåring av byggenæringens innovasjonspris 2019, med blant annet Protan Blueproof som en kandidat hvor de løser overvannsproblematikken med store regnskyll.

Powered by Labrador CMS