Nyheter

Nå går Icopal ut og gir garantier for tette tak med rette fagfolk.

Først med garanti for tette tak

Som første i Norge lanserer Icopal en utførelsesgaranti for tette flate tak.

Publisert

Riktig produkt levert av flinke fagfolk holder tett i minst 20 år. – Det er derfor en selvfølge at vi skal tilby en garanti, sier administrerende direktør i Icopal, Håkan Magnusson.
Dette er første gang i Norge noen gir garantier om at deres løsninger skal holde tett i minst 20 år. Denne garantien utstedes fra selskapet og gjelder arbeider utført av takspesialistene i kjeden Team Icopal som består av noen av de mest erfarne takentreprenørene i landet.

Trygghet

Målet med garantien er i følge Icopal å gi kundene trygghet for at det lønner seg med kvalitetstunge løsninger.
– Dessverre er trenden at anbud og prisforespørsler danner grobunn for enklest mulig løsning til lavest mulig pris. Det er i beste fall veldig uklokt med tanke på at taket er byggets viktigste og mest skadeutsatte fasade, sier Magnusson i en pressemelding.

Flytte fokus

Hans ambisjon er å flytte fokus fra pris til løsning. Kvalitet skal koste mer fordi det blir billigst over tid, mener han.
Det som blir kalt Icopal PLUSS Garanti skal gi kunder trygghet når de tar korrekte investeringsbeslutninger. Denne garantien tilbys på nye tak, rehabilitering av flate tak og svakt hellende tak som dekkes med enten asfalttakbelegg eller PVC. Icopal garanterer for både produkt og utførelse.

Bruk riktige fagfolk

Håkan Magnusson hos Icopal mener at sterk press på pris og mangel på bruk av fagfolk er årsak til at det oppstår lekkasjer på tak.Foto: Icopal

Håkan Magnusson hos Icopal mener at sterk press på pris og mangel på bruk av fagfolk er årsak til at det oppstår lekkasjer på tak.

Poenget med garantien som nå gis er å unngå det som en del opplever med at det oppstår lekkasjer på tak som nylig er tekket. Her mener Icopal at valg av lavest mulig innkjøpspris er medvirkende årsak til problemer. Samtidig er det viktig å bruke riktige fagfolk til jobben for å unngå problemer.

Differensieres

Garantien vil differensieres på tiden det garanterer tette tak. Garantier er derfor åtte år på 1,6 mm PVC belegg, 15 år på ettlags asfalttakbelegg (Icopal Mono) og 20 år på to lag Icopal base og Icopal topp. For at garantien skal gjelde må byggeier sikre at det utføres tilsyn av taket minst to ganger i året.

Tilsyn

Garantiordningen administreres av Icopal på vegne av medlemmene i kjeden. Når Icopal har fått dokumentasjon på riktig utført arbeid vil garantien utstedes.
– Vi anbefaler at det gjøres service og vedlikehold av taket ofte, og minst en gang om høsten og etter at snøen har smeltet om våren. Proaktivt vedlikehold er alltid smartest, og de som tar aktivt eierskap til taket vil ofte erfare at tekkingen holder tett lenge utover garantiperioden, sier Magnusson.

Powered by Labrador CMS