Drømmen som messekomiteen hadde på forhånd om en storstilt samling av fagfolk og leverandører ser ut til å bli virkelighet. Nå har 65 utstillere fått plass i Ekeberghallen. Men da er det fullt og ikke plass til flere.

Midtveis i august er det 730 påmeldte deltakere, og det har strømmet på fra alle kanter av landet. Selv om hovedhotellet er fullt, er det mulig å skaffe annet hotell for de som kommer utenfra.

Ikke minst oppfordrer komitéen at enda flere bedrifter fra Oslo-området setter av en dag for seg og sine ansatte for faglig oppdatering.

– Vi tar fortsatt imot påmeldinger fra de som vil ta turen til messen for å oppleve tidenes utvalg i leverandører til bransjen, sier Torill K. Wollebekk i arrangementskomitéen.

Nyheter

Når ferien nå er over for de fleste og det nærmer seg tid for Fagmesse, tror hun flere vil melde seg på mot slutten.

– Om det så bare er en halv dag kan det være verdt en tur til messen for ansatte som bor i Oslo-området, påpeker Wollebekk.

Hun kan fortelle om at det blir presentert mange nyheter fra leverandørene. Noe har vært vist fram tidligere, mens noen viser nyheter for første gang på denne messen.

Torill Wollebekk kan glede seg over fullbooket Ekeberghall. Men det er fortsatt god tilpass til flere besøkende til det som blir Skandinavias største messe i sitt slag.

Torill Wollebekk kan glede seg over fullbooket Ekeberghall. Men det er fortsatt god tilpass til flere besøkende til det som blir Skandinavias største messe i sitt slag.

Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media

Påmelding

– Fire maskinleverandører har med seg store maskiner som vil bli demonstrert under messen. I tillegg vil du finne et variert utvalg av andre utstillere med både små og store stands. Når den store Ekeberghallen er full av utstillere sier det seg selv at det blir muligheter for å se produkter og snakke med leverandører for å holde seg oppdatert i faget. Her blir det presentert flere nyheter, sier Wollebekk.

Her kan du melde deg på