Nyheter

Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund etterlyser gode bilder fra bransjen som kan inngå i den nye bildebanken som er en del av rekrutteringsprosjektet.

Har du bilder fra bransjen?

I forbindelse med det nye rekrutteringsprosjektet i regi av VBL skal det bygges opp en bildebank. Har du bilder å bidra med?

Publisert

Denne høsten ser Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbunds (VBL) nye rekrutteringsprosjekt dagens lys. Etter en lengre innsiktsfase er organisasjonen nå i gang med å lage nytt materiell – både på nett og papir. I den forbindelse skal det bygges opp en bildebank og Tirill Ilebekk Hansen i Bekk og Bruse Kommunikasjon AS frir nå til folk i bransjen som kan ha bilder som kan brukes til ulike formål.

Bilder av prosessen og prosjekter

– Når vi nå lager en ny, nasjonal nettside vil vi i mye større grad vise frem de synlige resultatene bransjen skaper. Det betyr at vi er på jakt etter bilder av god kvalitet som både viser prosessen og de ferdigstilte prosjektene. Vi ønsker oss gode bilder av alt det flotte som skapes i medlemsbedriftene – imponerende fasader, tak, kupler, ventilasjonsanlegg, interiørdetaljer og så videre, sier Ilebekk Hansen.

Bildene skal brukes på den nye nettsiden rettet mot ungdom, samt i øvrig informasjonsmateriell. VBL ønsker også å samle bildene sammen med alt rekrutteringsmateriell i en felles bank – som både opplæringskontorer og medlemsbedrifter fritt kan ta i bruk.

Hvis du har bilder, kan disse sendes direkte til prosjektleder tirill@bekkogbruse.no.

Husk å merke med fotografens navn/navn på bedrift.

Powered by Labrador CMS