Grått lite tak i forgrunnen med mann i blå genser bak.
Kjetil Engø i Plannja opplevde stor interesse for sine prefabrikerte overbygg til inngangspartier.

Kjemperespons på entretak

Etter innspill fra blikkenslagere har Plannja lansert prefabrikkerte overbygg til inngangspartier.

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært veldig stor interesse for dette produktet her på Ventistål Arena, sier Kjetil Engø og forteller om hvordan produktet ble til:

– Ideen kommer fra svenske blikkenslagere som så behovet. De jobbet mye med entretak og så hvor mye tid de brukte på dette med å ta mål, inn på verksted og så ut for å montere igjen, kanskje også med flere tilpasninger. De kjøpte også ofte inn mer materiale enn de trengte og satt igjen med materialer på lager som de ikke fikk bruk for. De kom derfor med et ønske om en prefabrikkert løsning. Vi tok dem på ordet og har fått en solid bekreftelse her på Ventistål Arena på at dette er et produkt som også norske blikkenslagere ser nytten i, sier Kjetil Engø.

Plannjas entretak fås i flere ulike uttrykk, fra det som ligner på båndtekking til mer minimalistiske uttrykk. Det er også tilvalg for både belysning og takrenner.

Selve konstruksjonen er i aluminium. Montasjen skjer ved at en skinne skrus opp på veggen. Taket løftes opp på skinnen og skrus deretter fast.

– Her slipper blikkenslagerne også å involvere en tømrer. De kan ta hele jobben selv. Løsningen kan brukes til eneboliger som mindre overbygg eller kan leveres i moduler på 5 meters lengde og kan kobles sammen til bruk på større bygninger, sier Kjetil Engø i Plannja.

Powered by Labrador CMS