Stine Ramstad Westby (53) er ansatt som administrerende direktør for GK Norge.

Ny administrerende direktør i GK Norge

Stine Ramstad Westby (53) er ansatt som administrerende direktør for GK Norge. Hun kommer fra Avinor hvor hun er konserndirektør store lufthavner og hun begynner i GK 1. mai.

Stine Ramstad Westby har utdanning som cand.scient i biologi fra Universitetet i Oslo (1996) og har hatt en lang karriere i Avinor, blant annet som økonomidirektør og direktør for drift og infrastruktur. Siden 2019 har hun vært lufthavndirektør ved Oslo Lufthavn Gardermoen og siden 2022 har hun i tillegg vært konserndirektør med ansvaret for de store lufthavnene i Norge (Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim).

Hun har erfaring fra en rekke ulike styreverv og har også gjennomført sjefskurset ved Forsvarets Høyskole.

– GK er på en spennende reise, med tydelige ambisjoner og mål om å være en del av løsningen for å skape et bærekraftig samfunn. Det ligger et solid fundament i GKs stolte historie og langsiktige eierskap, og med et stort og kompetent lag av engasjerte ledere og medarbeidere i Norge er det spennende å være med på den videre utviklingen av selskapet. Jeg gleder meg til å bli en del av Team GK, bli bedre kjent med nye kolleger og sammen ta fatt på oppgavene som ligger foran oss, sier den påtroppende administrerende direktør i GK Norge, Stine Ramstad Westby.

Den nye Norge-sjefen er fra Asker, hun er gift og har tre barn (16, 18 og 22 år). Hun er glad i friluftsliv både sommer og vinter med aktiviteter som løping og skigåing.

Westby vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Powered by Labrador CMS