Exvent introduserer en ny, horisontal Cooler-enhet våren 2024.

Ny horisontal Cooler-enhet

Exvent introduserer en ny, horisontal Cooler-enhet våren 2024.

En Cooler-enhet  for LTR-seriens endekoblede modeller er en naturlig fortsettelse av Exvents produktutvikling og møter markedets etterspørsel. I fjor vår slapp de Svea Cooler-kombinasjonen, egnet for små rom. Deretter vil LTR-serien stå ferdig med kjøleaggregat i februar 2024.

LTR-seriens loftmodeller passer for mange typer rom. De finnes både på kontorer, i villaer og i rekkehus. Oftest plasseres aggregatene på loftet, på hems i kanten av taket eller på lignende trangere steder hvor en toppkoblet løsning ikke ville vært mulig på grunn av høyden.

Den nye Cooler-enheten kan integreres direkte med LTR-5 Z ventilasjonsaggregat og kan også installeres i forbindelse med andre Exvent loftmodeller. 

– Endringen i levekrav har stadig økt interessen for kjøling i ventilasjon. Etter utgivelsen av Svea Cooler har både designere og entreprenører bedt om en kjøleløsning for endekoblede aggregatmodeller. Vår nye enhet er den første som reagerer på markedets etterspørsel, sier salgssjef i Exvent, Gard Skjelstad.

Powered by Labrador CMS