Nye produkter

Mer bruker-vennlig aggregat

Swegon møter kravene til brukervennlighet og kostnadseffektivitet med å lansere en helt ny aggregatserie kalt Global.

Publisert

Swegon skriver i en pressemelding at de nye aggregatene er utviklet for installatører som setter pris på enkelhet, entreprenører som har behov for å holde tids- og budsjettrammer, samt sluttbrukeren som vil ha et godt inneklima til en rimelig kostnad.
Den nye plug´n & play aggregatserien Global RX top for luftmengder fra 600- 3100 m3/h, er ifølge pressemeldingen et prisgunstig alternativ som er utviklet for brukere som verdsetter enkelhet.

Gjenvinning

Avdelingsleder for aggregat i Swegon, Vergel Bagayan, mener det er flere fordeler med aggregatserien. Blant annet leveres de med direktedrevne til- og fraluftsvifter og roterende varmeveksler. Felles med andre aggregater leveres Global-aggregatene med en berøringsskjerm med en brukervennlig oppstartsmeny og de er temperatureffektive med virkningsgrad på varmevekslere som er opp til 82 prosent og kan gjenvinne kjøleenergi. De er ment for plassering innendørs.

Små og mellomstore

– Global-sortimentet passer små og mellomstore prosjekter, som butikker, restauranter, kontor, skoler, barnehager, hotell, bolighus, idrettshaller, teatre og offentlige bygninger som trenger kort leveringstid og brukervennlig automatikk for oppstart og igangkjøring, sier Vergel Bagayan.
Swegon er Nordens ledende produsent av luftbehandlingsaggregater, og de første enhetene i serien ble levert i begynnelsen av desember.

Powered by Labrador CMS