Ventistål overtar produksjonsavdelingen fra Randem og Hübert.

Overtar produksjonsavdeling og satser på aggregatproduksjon

Ventistål overtar produksjonsavdelingen fra Randem og Hübert og satser på egen produksjon av modulbaserte for å styrke sin posisjon i markedet for rehabilitering av næringsbygg.

I en pressemelding skriver Venstistål at egen produksjon av modulbaserte aggregater vil styrke deres bredde på tilbudssiden og øke tilgang på kompetanse og kapasitet for næringsaggregater. «ModulAir» er modulbaserte ventilasjonsaggregater for alle typer bygg, også for bruk på skip og plattformer offshore.

Når eksisterende bygg og lokaler skal rehabiliteres, må ofte vegger og tak rives for å muliggjøre inntransport av aggregater. Modulbaserte aggregater, som kan transporteres i flatpakker og monteres på byggeplass, vil derfor potensielt spare betydelige kostnader innen rehabilitering av bygg. 

– Resultatet av denne avtalen gir oss tilgang til et erfarent produksjonsteam og verdifull ekspertise som vil akselerere vår satsning på næringsaggregater. Vi er takknemlige for tilliten som Randem & Hübert AS har vist oss, og vi ser frem til å fortsette å levere innovative og pålitelige løsninger til våre kunder. En av våre målsetninger er å forenkle prosessene for rehabilitering av næringsbygg og bidra til kostnadsbesparelser for våre kunder. Med vårt nye fokus på bærekraftig, smart og fleksibel aggregatproduksjon, vil vi kunne tilby skreddersydde løsninger som er enkle å installere og oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og ytelse. Vi ser frem til å bidra til suksessen til våre kunder i sine prosjekter for bygg renovering og modernisering, sier Trond Severinsen i Ventistål.

– Vi er glade for å ha funnet frem til en god løsning med Ventistål og mener at aggregatproduktene når et bredere kundesegment nå som de skal produseres av en bransjeleverandør. Vi har produsert aggregater siden 1972, men mener det er riktig å være tydelige på vår profil som ren klima- og ventilasjonsentreprenør, sier Styreleder Jan Thoresen i Randem & Hubert AS.

Powered by Labrador CMS