Nyheter

Spennende samarbeid for Kaizer. Fra venstre: Raymond Larsen daglig leder i Tre Team Entreprenør AS, Trond Helge Kristiansen daglig leder i Kaizer AS og Torbjørn Grønningsæter driftsjef i Byggmann Gruppen AS.
Spennende samarbeid for Kaizer. Fra venstre: Raymond Larsen daglig leder i Tre Team Entreprenør AS, Trond Helge Kristiansen daglig leder i Kaizer AS og Torbjørn Grønningsæter driftsjef i Byggmann Gruppen AS.

Skal levere skjøtefrie takrenner til Byggmann

Kaizer har inngått en avtale med Byggmann om levering av sine skjøtefrie takrenner til ferdighusprodusenten.

Publisert

Driftssjef i Byggmann Gruppen AS, Torbjørn Grønningsæter, ser mange fordeler med samarbeidet med Kaizer.

Ikke svinn og kapp

– Generelt sett må man beregne ca 10% avkapp på takrenner med skjøt fordi de er prefabrikkerte og kommer i faste lengder. Her er Kaizer skjøtefrie takrennesystemer unike på grunn av sin særegne produksjonsmetode, hvor man faktisk produserer takrennene på byggeplassen med en mobil produksjonsenhet. Vi slipper også lagring og transportskader på takrennene, noe som dessverre skjer en gang i blant med andre takrennesystemer. Det gjør at vi nå på våre bygg kan produsere med millimetermål uten noe svinn og avkapp, sier Grønningsæter.

Resirkulerte materialer

– De skjøtefrie takrennene fra Kaizer er produsert fra resirkulert aluminium. Dette har helt klart en merverdi for oss og våre kunder med tanke på miljøaspektet. Aluminiumen kommer i coiler fra Kaizer AS, også er det våre entreprenører som benytter disse til produksjon lokalt. Det er kjekt å vite at gamle colabokser og lignende kan bli til så flotte takrenner, sier Grønningsæter og smiler. Byggmann Gruppen AS holder til på Vigra i Møre og Romsdal har over 110 entreprenører på sin medlemsliste.

Reduserer installasjonstid med minst 40%

– Når vi produserer og installerer Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer så reduserer vi antall håndverkstimer med minimum 40% i forhold til takrenner med skjøt. Dette er uten tvil det mest effektive systemet for norske håndverkere i dag. For oss er håndverkstimene i en boligleveranse en stor del av kostnadsbildet, så dette blir derfor betydelig for oss. Nå kan vi benytte de oppsparte timene til andre prosesser på bygget, sier Raymond Larsen, daglig leder i Tre Team Entreprenør AS fra Svolvær. Selskapet er medlem i Byggmann Gruppen og forhandler av Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer.

Fornøyd med samarbeidet

– Vi er stolte av å samarbeide med Byggmann Gruppen AS. Det er en anerkjennelse for oss i Kaizer at en så stor boligprodusent leverer våre produkter til sine boliger. Vi har tro på at vi kan skille oss ut med et produkt som stadig flere vil ha. Sparte håndverkstimer, ingen skjøter som lekker og et estetisk design gjør løsningene våre attraktive for boligeiere, arkitekter og de utførende entreprenørene, sier Trond Helge Kristiansen, daglig leder i Kaizer AS, fornøyd.

Powered by Labrador CMS