Småblikk

EcoNordic kan få en svensk innovasjonspris.
EcoNordic kan få en svensk innovasjonspris.

Flexit kan få pris for klimasentral

Inneklimasentralen EcoNordic har vakt interesse utenfor Norges grenser, og nå er Flexit nominert til en svensk pris for det innovative produktet.

Publisert

Fire bedrifter er nominert til årets utgave av «Stora Inneklimatpriset», som ble stiftet av Slussen Building Services, Svensk Ventilation, Energi- och Miljötekniska Förening og Svenska Kyltekniska Föreningen.

Kårer vinner 16. mai

16. mai blir det klart om Flexit går av med seieren i konkurransen. Kriteriene for innovasjonsprisen er at produktet skal bidra til et godt inneklima og gi langsiktig, begrenset ressursbruk. Prisen har som mål å øke interessen for inneklimateknikk, styrke posisjonen og ta hensyn til teknologi som fremmer et sunt inneklima i energieffektive bygninger.

Etter mange års utvikling kunne Flexit presentere for salg EcoNordic spesielt beregnet for nye boliger som er godt isolerte og tette, og har et lavt energibehov til oppvarming. Her er det integrert ventilasjon, varme og tappevann som skal sikre det beste inneklimaet, varme boligen og som gir nok med tappevann på en energieffektiv måte.

EcoNordic kan få en svensk innovasjonspris.
EcoNordic kan få en svensk innovasjonspris.

– Det er økt fokus på boligventilasjon i Sverige. Flexit satser i det svenske markedet, og det er hyggelig å bli lagt merke til gjennom en slik nominasjon. Vi tror at et energieffektivt produkt som integrerer både ventilasjon, oppvarming og tappevann i en løsning, vil være interessant for markedet, sier markedssjef i Flexit, Jon Dehli i en pressemelding.

Flexit ønsker å bidra til det grønne skiftet med mindre miljøpåvirkning og utslipp. Styring og overvåking av produktet gjøres enkelt med en app på mobiltelefonen.

Powered by Labrador CMS