Småblikk

Nytt kull på Blimester.com

Stadig flere tar mesterbrev. I september starter et nytt kull gjennom Bli Mester og det er fortsatt mulighet for å melde seg på.

Publisert

Mange kan ha nytte av å inneha et mesterbrev, både de som starter opp eller driver egen virksomhet og ansatte ønsker kunnskap utover det faglige.

BLIMESTER.COM er en skole, etablert av 9 landsomfattende bransjeforeninger under Byggenæringens Landsforening (BNL), som etter avtale med Mesterbrevnemnda. Blimester.com tilbyr mesterbrevutdanning til fremtidige håndverksmestere i alle byggfagene over hele landet.

Mesterbrevnemda bestemmer innholdet i Mesterbrevutdanningen. Mesterbrevet skal først og fremst være et synlig bevis på at du har den nødvendige kompetansen for å etablere og drive eget firma, for å lede arbeidsteam og arbeidsprosesser i et byggefirma eller for å lede en byggfaglig avdeling hos en entreprenør.

Mange muligheter

Etter å ha tatt mesterbrevet finnes en lang rekke muligheter. Myndighetene vurderer mesterbrevet som et viktig kompetansebevis innenfor byggfagene; du kan påta deg nye oppgaver med større ansvar og utvikle deg i bedriften du allerede jobber i, du kan starte eget firma eller du kan ta mer utdanning for å lære mer om det byggfaglige. Fordelene ved å ta mesterbrevet er mange og Mesterbrevet gir dokumentasjon på nødvendig kompetanse.

Mer info om tilbudet finnes på www.blimester.com

Powered by Labrador CMS