Småblikk

Vil lage utvidet fagmesse

Fagtreffet med en dags fagmesse i Oslo i fjor ble en suksess. I august neste år blir det et utvidet konsept med enda større og bredere faglig fokus.

Publisert

Fagmessen arrangeres 31. august 2018 i Ekeberghallen i Oslo. Dagen vil bli preget av mange utstillere som tilbyr et stort spekter av verktøy, utstyr og tjenester som blikkenslageren trenger.
– Vår ambisjon er å få med enda flere leverandører, samtidig som bedrifter i Stor-Oslo kan ta med seg mange ansatte for å få en faglig oppdatering, sier Torill Wollebæk i arrangementskomiteen i VBL.
Invitasjon er for lengst sendt ut til hundrevis av aktuelle utstillere. Målet er at det ikke bare er de faste store som kommer, men at også produkter og tjenester som kjørebok, biler, regnskapssystemer og andre aktuelle leverandører skal vise seg fram.

Konferansedel

– Målet er å vise et spekter fra A til Å av det blikkenslageren har bruk for, sier Wollebæk. Dermed ønsker de å favne enda bredere enn sist gang, hvor det var 40 utstillere. Ekeberghallen med 3800 kvadratmeter gir god plass for utstillere med lett tilgang. I tillegg til utstillinger blir det bygget opp en egen konferansedel med ulike foredrag.Sosial aften
– Med store messer i mange andre land som tiltrekker seg mange besøkende, må også vi kunne få til noe i Norge selv om det ikke er i samme størrelse, mener Torill Wollebæk.
Kvelden før blir det invitert til sosialt treff, og om kvelden 31. august er det lagt opp til et lignende opplegg som sist gang, hvor det var en vellykket aften i Jakobs kirke. Det vil også bli avholdt Østlandskvalifikasjon for blikkenslagere (uttaking til NM) under Fagtreffet.

Powered by Labrador CMS