Solcellespesialisten etablerer seg nå i en rekke byer rundt om i landet.

Solcellespesialisten etablerer seg i flere byer

Solcellespesialisten har planer om å ansette over 30 lokale medarbeidere ved hvert av kontorene de nærmeste årene.

Solcellespesialisten skal blant annet etablere kontorer i Haugesund, Trondheim, Ålesund, Drammen, Hamar, Kristiansand, Porsgrunn og Stavanger. Beslutningen er strategisk etter flere års vekst i etterspørsel etter solcelleanlegg i hele Sør-Norge.

Solcellespesialisten forventer at kontorene vil tilby over 30 nye jobber hver de neste to årene. Solcellespesialisten søker nå først erfarne seniorselgere og avdelingsledere for å drive denne viktige utvidelsen.

– Vi har lenge hatt egne montører i områdene for å dekke alle prosjektene våre i og rundt byene. Nå er det på tide med et egne kontorer da vi ser et stort potensial i regionene, sier Carl Christian Strømberg, administrerende direktør i Solcellespesialisten.

Solcellespesialisten startet i 2005 og har siden 2015 vokst til å bli Norges største solcelleselskap innenfor både privat- og bedriftsmarkedet, i tillegg til utbygging av Norges første storskala solpark. 

– Vi skal være tilstede der kunden er og jobbe for best å møte deres behov. Dette er vårt viktigste strategiske grep ved siden av satsing på bærekraft og solcellepaneler som tåler norske forhold, sier Strømberg.

Solcellespesialisten ser særlig stor vekst i de store østlandsbyene. Både industri- og næringsbygg installererer solceller både fordi det er lønnsomt, men også som en langsiktig strategisk investering. For Strømberg håper han dette bidrar til lokal utvikling og entusiasme for fornybar energi.

– Med de strømprisene vi ser i Norge nå, håper vi solceller kan være en løsning for å gjøre hverdagen lettere for mange. Viktigst av alt er at vi skal levere anlegg som er økonomiske, tilpasset kundens behov, og tåler lokale klimautfordringer, inkludert kraftig snøfall og vind, sier Strømberg.

Powered by Labrador CMS