Nyheter

Yrende liv på Fagmesse 2018 med nær 1000 besøkende.

«Stinn brakke» i Ekeberghallen

Det er et yrende liv på Fagmesse 2018 i Ekeberghallen. Aldri har så mange blikkenslagere vært samlet under samme tak her i landet.

Publisert

Messen åpnet klokken 09.00 og allerede fra åpningen var det godt besøk. Over 60 utstillere byr på et bredt spekter og nær 1000 blikkenslagere er påmeldt messen.

Rekordmange

– Aldri har så mange blikkenslagere vært samlet i Norge, sa Torill Wollebekk fra arrangementskomitéen da hun ønsket velkommen til Fagmesse 2018.

Det er et yrende liv i hele Ekeberghallen, noe som virkelig er Skandinavias største fagmesse for blikkenslagerfaget verdig.

Tor Ove Jørgensen, Trond Opheim og Jarle Kristiansen i «solcelleprat».Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media

Mange lovord

Og lovordene fra de besøkene er samstemte. Dette vil bransjen ha! Flere snakker allerede om at messen bør utvides til to dager neste gang. Det betyr at grunnlaget er lagt for en bransjemesse som endelig er kommet seg ut av mørke hotellkjellere og over i et større og mer fremtidsrettet format.

I tillegg til utstillerne er det et godt faglig program som inkluderer solceller, underlagsbelegg, innfesting og boligventilasjon.

Knut Roald gos Roald & Sønn AS har kombinasjon av metall og pølsebu og var antrukket i kokkebekledning for anledningen.Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media

Kvalifisering til NM

På messa er det også kvalifisering til NM. Det har en periode vært usikkerhet knyttet til om det ble NM i faget i år, men et styrevedtak i VBL i går fattet vedtak om at det blir norgesmesterskap i blikkenslagerfaget. Dette arrangeres under Worldskills på Hellerudsletta i oktober.

Det er også kvalifisering til blikkenslager-NM under Fagmesse 2018.Foto: Oddbjørn Roksvaag, Vest Vind Media
Powered by Labrador CMS