Jan Henrik Nygård og Norblikk hadde nylig stortingsrepresentant Alfred Bjørlo (V) på besøk i verkstedet.

Stortingspolitiker på besøk i verkstedet

Jan Henrik Nygård og Norblikk i Florø hadde nylig storfint besøk i verkstedet. Han oppfordrer bransjen til å invitere politikere inn i bedriftene.

Publisert Sist oppdatert

Før helga var stortingsrepresentant Alfred Bjørlo (V) på besøk hos blikkenslagerbedriften. Bjørlo er medlem av næringskomiteen og har tidligere vært ordfører i Eid/Stad kommune.

– Vi benyttet muligheten da han hadde litt tid til overs før besøk hos nabobedriften Evoy, sier daglig leder i Norblikk (og styreleder i VBL), Jan Henrik Nygård. Hos Norblikk fikk Bjørlo også møte styreleder Heidi Nygård og Ida Belinda L. Lillenes som er ny medeier i bedriften.

– I tillegg til å vise frem faget og vår hverdag, snakket vi om eierskap i mindre private bedrifter og utfordringen med å tilpasse drift og bemanning opp mot omsetning.

– Bjørlo er fullstendig klar over byggenæringens viktige rolle i distriktsnorge. Og så var vi innom metallets uovertreffelighet med hensyn til gjenvinning og han fikk se noen av våre produkter produsert av kobber fra rehabiliterte kirker. Som avslutning fikk vi også siste nytt om kampen mot formueskatt på arbeidende kapital og andre særskatter. Her utfordrer Bjørlo sittende regjering og ikke minst næringsminister Jan Christian Vestre, sier Nygård som oppfordrer andre i bransjen til å invitere politikere inn i bedriftene.

– Det trenger ikke være så formelt. Huk tak i dem når muligheten er der. Det står gjerne i medier eller på sosiale medier når de besøker nærområdet. Har de tid, så kan de kanskje komme innom, slik Bjørlo gjorde hos oss. Jeg oppfordrer alle til å ta benytte muligheten til å informere media, politikere og andre som påvirker vår hverdag, sier Jan Henrik Nygård.

Powered by Labrador CMS