Markedssjef og bærekraftsansvarlig i Ventistål, Nina Selboskar, inviterer til Ventistål Arena - Mulighetenes møteplass som arrangeres 26.-27. oktober i The Qube på Gardermoen

50 påmeldte leverandører og kjendisfaktor

Så langt er nær 50 leverandører påmeldt Ventistål Arena i oktober. Detaljene begynner å falle på plass. Blant navnene på årets messe er både Øystein «Pølsa» Pettersen, Einar Tørnquist og Live Nelvik.

Arrangementet heter også i år Ventistål Arena – Mulighetenes møteplass og arrangeres 26.-27. oktober i The Qube på Gardermoen. Her samler Ventistål sine leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører og byggherrer.

– Det blir messevandring, faglig påfyll, nye impulser og selve desserten; litt fest og hygge, sier markedssjef og bærekraftsansvarlig i Ventistål, Nina Selboskar.

I 2021 traff Ventistål innertier med timingen av Ventistål Arena. Arrangementet gikk av stabelen etter en nedstengning og kun to uker før en ny nedstengning. I 2021 samlet Ventistål 54 leverandører og 800 bransjefolk.

Vil gjenta suksessen

– Det er med den største glede vi inviterer igjen, til det vi kan kalle en annerledes fagmesse. Å skape en slik arena er viktig for oss, og det var med skrekkblandet fryd vi startet planleggingen for noen måneder siden. Fallhøyden er stor når man har suksessarrangementer å leve opp til, men nå ser vi at vi er på god vei til nok et innholdsrikt arrangement. Det faglige programmet begynner å falle på plass, det er nå rundt 50 påmeldte leverandører, og også kundene har begynt å registrere seg.Ventistål legger opp til et todagers program med et bredt spekter av faglig påfyll gjennom mange foredrag og en festmiddag.

Kjendisfaktor

– I år har vi to kjente og erfarne konferansierer, Einar Tørnquist og Live Nelvik. Hele messen skal bygges opp med følelsen av at du ikke er på messe, men mer i en by som yrer av mennesker og smarte løsninger for en bærekraftig byggenæring og samfunn. Vi håper og tror at alle som deltar vil kjenne på en begeistring og stolthet over å være en del av bransjen, sier Selboskar.

På plakaten står også en inspirerende Øystein «Pølsa» Pettersen som skal få deltakerne til å føle seg «Helt Konge». Geir Aker og Petter Gulli vil si noe om retningen vi går mot i å ta samfunnsansvar rundt spørsmål om bærekraft. Spørsmål rundt innleid arbeidskraft er også satt på dagsorden, NS8417 – praktiske tips og fallgruver og Breeam.

– Vi teller over 20 ulike foredrag, så her bør det være noe for enhver, sier en Nina Selboskar.

Nytt i år er en paneldebatt fra senterscenen, moderert av Eirik Bergesen, kjent blant annet fra TV2. Med i panelet er både politikere og bransjefolk.

Powered by Labrador CMS