Arrangementskomiteen for VBLs landsmøte i 2023 smilte om kapp med sola etter arrangementet. Fra venstre: Simon Mikkelsen, Aleksander Dreyer, Knut Ivar Hov og Kenneth Bertheussen. Frode Petersen var ikke til stede da bildet ble tatt.

– Bedre enn vi drømte om

Arrangørene VBL Troms og Finnmark gleder seg stort over at landsmøtet i Tromsø blir et landsmøte som går inn i historiebøkene som både solfylt og vellykket.

Arrangementskomiteen for VBLs landsmøte i 2023 har jobbet i snart et år for å legge til rette for årets landsmøte. Det var derfor en lettet komité som fornøyd kunne konstatere at årets landsmøte ble vellykket.

– Ble landsmøtet som dere hadde drømt om?– Ja, det ble vel nesten bedre enn vi drømte om, sier leder av arrangementskomiteen Aleksander Dreyer og Knut Ivar Hov.

– Hva var høydepunktet sett fra dere som arrangør?– Høydepunktet for oss var å se at folk koste seg. Vi traff godt med været, vi hadde gode forelesere og godt engasjement i salen, et godt landsmøte og sosiale samlinger der de tilreisende også fikk god til å prate med hverandre. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra både deltakere og forelesere. Når folk har kost seg, ja da blir et nordnorsk hjerte glad, sier Hov og Dreyer.

De gir også bransjedirektør Ane Dyrnes ros for hennes innsats med å tilrettelegge for arrangementet.

– Jo visst har vi gjort en jobb her i nord, men vi må også trekke frem Ane Dyrnes. Som arrangør har vi solt oss litt i glansen her, mens innsatsen til Ane kanskje har kommet litt i skyggen. Hun har lagt ned en uvurderlig jobb her som fortjener både heder og ære, sier Dreyer og Hov som ønsker VBL Østfold lykke til med neste landsmøte i Fredrikstad.

Også nyvalgt styreleder Jan Henrik Nygård er fornøyd med årets landsmøte.

– Årets arrangement viser til fulle hvor viktig det er å reise rundt på de ulike stedene i landet. Det gjelder spesielt når det er arrangementer over flere dager. Da er vi avhengige av et lokalt engasjement og noen som legger til rette og kan vise frem plassen man er. Der synes jeg årets arrangører har lyktes godt. De har fått vist frem både kulturen, naturen og bylivet. I tillegg er det ekstra flott at arrangementet blir husket som en solfylt helg, sier Jan Henrik Nygård som takker arrangørene for innsatsen.

Powered by Labrador CMS