35 mennesker i fritidsklær med seiersrop.
VBL samlet unge ledere i bransjen til nettverksbygging og faglig påfyll, blant annet med en miniutgave av "mesterenes mester".

Bygget bransjenettverk i «mesterens mester»

Gjennom to dager har unge ledere i bransjen bygget nettverk og fått faglig påfyll. 

Publisert Sist oppdatert
Mann i i blå boblejakke.
Andreas Nymo hos Mælen Blikk og Ventilasjon anbefaler alle å delta i det nettverket som er skapt i VBLs samling for unge ledere.

35 deltakere fra hele landet var denne uka samlet for faglig input og sosialt samvær i en spennende satsing for å samle unge i ventilasjons- og blikkenslagerbransjen. Den første dagen var fylt med faglige foredrag om kontrakter og prosjektgjennomføring, økonomiske utsikter, ledelse og kommunikasjon og HMS på en humoristisk måte med Jan Wehrmann. I tillegg fikk deltakerne bryne seg på en lagkonkurranse i en miniversjon av «mesternes mester».

Dag to var en fagdag hos Würth der leverandørene Glava, Maskinagenten og Würth presenterte seg. I tillegg fikk deltakere også teste fallsikringsprodukter og verktøy.

Andreas Nymo fra Mælen Blikk og Ventilasjon i Trondheim var en deltakere på samling for unge ledere i regi av VBL. Han har valgt å delta for å lære mer om ledelse for å ha et bedre grunnlag til fremtiden.

– Jeg har blant annet lært at det er viktig med samhold og ha tilknytning til andre i bransjen for å kunne hjelpe hverandre når man har behov for det. Jeg synes også ledelseskursets fokus på refleksjon over tidligere erfaringer var veldig interessant, Det gjorde meg bevisst på at jeg kan bruke tilbakemeldingene jeg har fått på jobb for å utvikle også meg selv. Dette har vært veldig nyttig, sier Nymo som denne uka var på sin andre samling for unge ledere.

– Anbefaler du slike samlinger til andre i bransjen? 

– Ja, veldig. Dette er veldig nyttig, sier Nymo.

Mann i blå dongeribukse og blå genser som står foran en PowerPoint-presentasjon på lerretet.
HMS-rådgiver, foredragsholder og komiker Jan Wehrmann holdt fordrag om HMS.
Samling mennesker i en verkstedhall der to menn viser frem fallsikringsutstyr.
Hos Würth fikk deltakerne blant annet en innføring i fallsikring.
Konferansesal med sittende mennesker som hører på et foredrag.
35 unge ledere hadde interessante dager. Flere fra VBLs styre deltok også.
Powered by Labrador CMS