Jan Erik Pedersen, Fasadgruppen, Trond Harbu, Elenta & Andreas Frostmann, Elenta.

Fasadgruppen ny majoritetseier i tak- og solcelleentreprenør

Fasadgruppen har overtatt Fasadgruppen ny majoritetseier i tak- og solcelleentreprenøren Elenta med 17 ansatte og 24 millioner kroner i omsetning.

Elenta tilbyr tak-, solcelle- og energilagringstjenester i Oslo-regionen. Nå har  Stockholms børsnoterte Fasadgruppen, med 50 virksomheter og rundt 2000 ansatte, blitt majoritetseier i selskapet. 

- Vi tror på viktigheten av å tilby et bredt spekter av tjenester, inkludert tak, solenergi og el, for å imøtekomme ulike behov og støtte kundenes målsetninger. Denne tilnærmingen bidrar til kostnadsbesparelser, økt effektivitet og en helhetlig tilnærming til hvert prosjekt, spesielt for store eiendomsporteføljer, melder selskapet i en pressemelding. 

- Elenta er et spennende oppkjøp i en bærekraftig nisje med en erfaren ledergruppe og drevne medarbeidere. Selskapet har opplevd stor etterspørsel etter sine tjenester det siste året ettersom fokuset på bærekraft har økt blant kundene. Vi ser også gode samarbeidsmuligheter med de eksisterende selskapene i Oslo, sier Jan Erik Pedersen, Country Manager for Fasadgruppen Norge.

- Som en del av Fasadgruppen får vi helt nye muligheter til å ta virksomheten vår til neste nivå. Vi ser frem til å fortsette å utvikle vår virksomhet og bidra til Fasadgruppens fortsatte vekst i Oslo og omegn, sier Trond Harbu, daglig leder i Elenta.

Powered by Labrador CMS