Mann i hvit skjorte og svart vest.
Jonas Malmkvist er ny daglig leder for H-produkter AB i Sverige.

H-fasader vil erobre Norden

H-fasader er en betydelig produsent av vinduer, dører og fasadeløsninger. Første steg i en nordisk satsing er etablering i Sverige. – Jeg ser frem til å lede selskapets ekspansjon på det svenske markedet, sier Jonas Malmkvist.

H-fasader AS har høye ambisjoner for sin tilstedeværelse på det nordiske markedet. Datterselskapet H-produkter AB i Sverige, ledet av Jonas Malmkvist, er nå godt etablert.

– Vi er glade for å kunne utvide vår virksomhet til Sverige og tilby våre produkter til en enda bredere kundekrets, sier Knut Flakk, eier og styreleder i H-fasader AS. 

– Jonas Malmkvist, som er utnevnt til daglig leder for vår satsing i Sverige, har betydelig erfaring innen bransjen. Vi er overbevist om at han, med sin ekspertise og lederskap, vil lede teamet på en god måte og etablere H-fasader som en pålitelig partner for kunder i Sverige, sier Flakk.

H-fasader er kjent for sine produkter innenfor to hovedområder: PVC-produkter som markedsføres under merkenavnet H-Fasader PVC og aluminiumprodukter som markedsføres under merkenavnet H-Fasader Alu.

Daglig leder Jonas Malmkvist har en sterk visjon for selskapets vekst på det svenske markedet. 

– Det er med stor entusiasme jeg tar på meg rollen som daglig leder for H-fasader i Sverige, og ser frem til å lede selskapets ekspansjon på det svenske markedet. Vi er fast bestemt på å levere høykvalitetsprodukter og enestående service til våre kunder, samtidig som vi streber etter å etablere langsiktige og suksessrike relasjoner, sier Malmkvist.

H-fasader AS ble grunnlagt i 1989, men har røtter i glassprodukter og byggevarer som strekker seg tilbake til 1950-tallet. Selskapet er blant Norges ledende entreprenører innen glass- og aluminiumsfasader. Vi produserer og selger også vedlikeholdsfrie og miljøvennlige PVC-vinduer og -dører av høy kvalitet. H-fasader har produksjon i Norge, i Ålesund og Fredrikstad, samt i Litauen, og flere prosjekt- og monteringsavdelinger i Norge. Selskapet er en del av Ålesund-baserte Flakk-Gruppen. H-fasader har 300 ansatte og en omsetning på cirka 500 millioner norske kroner.

Powered by Labrador CMS