Erling Lyche i Rheinzink i kjent positur på en av de mange messene har har deltatt på opp gjennom årene. I juni legger sinkleverandøren ned det norske kontoret.

Legger ned i Norge
– takker for samarbeidet

Rheinzink legger ned kontoret i Norge i juni. Etter nesten 26 år må Erling Lyche se seg om etter noe annet å gjøre.

Publisert Sist oppdatert

Beslutningen om å legge ned det norske kontoret begynte å bli kjent for noen uker siden. Kontoret har de siste årene hatt Erling Lyche som eneste ansatt. Han opp gjennom årene fremsnakket sink og løsninger i sink til både blikkenslagere, arkitekter, entreprenører og byggherrer. 24. juni har han sin siste arbeidsdag hos Rheinzink.

– Jeg synes det er utrolig trist å avslutte et arbeidsforhold etter nesten 26 år og bli sagt opp i en alder av 63, men sånn er det, sier Erling Lyche som håper at noen har lyst på hans kompetanse fremover.

– Jeg har fremdeles stor arbeidslyst og håper på nye muligheter innen bransjen eller litt utenfor, slik at jeg kan fortsette å bruke og dele mine unike kunnskaper og kompetanse.

Samtidig retter han en stor takk til de han har samarbeidet med gjennom årene.

– Jeg vil takke alle for noen fantastiske år, gode samtaler, turer, kurs og sosiale samvær over hele landet, sier Erling Lyche.

Svenske Kari Koskinen overtar nå ansvaret for det norske markedet.

I en pressemelding signert salgsdirektør Nord-/Nordvest-Europa, Ferdinand Altmann, heter det:

«Rheinzink, som er en av verdens største titansink-produsenter, informerer herved det norske markedet om en endring i organisasjonen for det skandinaviske markedet. Kontoret til Rheinzink Norge blir lagt ned den 30. juni 2024 og markedet vil deretter bli betjent av representanter fra Rheinzink Sverige og Rheinzink Danmark AS.

Dette inkluderer en ny tilnærming til salg, som vil bli ledet av vår svenske kollega Kari Koskinen, lokalisert i Göteborg med markedsstøtte fra Rheinzink Danmark AS. Denne endringen er en nøye overveid del av vår strategi for å optimalisere drift og tjenester for våre kunder.

Som en del av denne endringen vil Erling Lyche, som har spilt en svært viktig rolle i Rheinzink-organisasjonen i mer enn 25 år, forlate oss i slutten av juni 2024. Erling Lyches bidrag har vært medvirkende til vår vekst og utvikling, og det er med dyp og takkskyldig takknemlighet at vi anerkjenner hans utrettelige arbeid og engasjement. Hans dedikasjon til organisasjonen og hans innovative tilnærminger har satt et varig avtrykk på vår bedriftskultur og suksess - Erling vil alltid være en del av Rheinzinks historie.

Rheinzink er forpliktet til å sikre at denne overgangen blir så smidig som mulig for alle involverte parter. Frem til slutten av juni jobber vi tett med Erling Lyche for å tilby nødvendig støtte og råd i denne overgangsperioden.

Vi forstår at slike endringer kan skape usikkerhet, men vi ønsker å forsikre våre partnere og kunder om at disse endringene er gjort med en fast tro på at det er i organisasjonens beste interesse.»

Powered by Labrador CMS