Øystein Kvamme (49) startet 1. februar som ny regionsdirektør for Service region vest.

Ny regionsdirektør i GK

Øystein Kvamme (49) startet 1. februar som ny regionsdirektør for Service region vest. Kvamme har lang erfaring i entreprenør- og rådgiverbransjen og kommer til GK fra en stilling i Norconsult.

Kvamme har over 20 års erfaring fra entreprenørvirksomhet, primært med bolig-, omsorgs- og undervisningsbygg. I tillegg har han jobbet med anleggsvirksomhet knyttet til Bybaneutbyggingen i Bergen. Kvamme er utdannet byggingeniør med videreutdanning innen prosjektledelse og kommer fra en stiling som avdelingsleder i Norconsult, hvor han blant annet har ansvaret for to tekniske grupper. 

− Vi er strålende fornøyd med å få Øystein Kvamme inn på Team GK. Han har bred kommersiell erfaring fra store aktører i bransjen, og har et stort kundenettverk. Vi ser virkelig frem til å få han som en del av ledergruppa i service, sier divisjonsdirektør for Service i GK, Stian Orvedal.

− GKs visjon om å være et klimaforbilde, kombinert med evnen til å gjøre prosjekter mer bærekraftige, var viktig for meg. Jeg ønsker å bidra med mine erfaringer og være en tilrettelegger for videre utvikling av regionen, sier Øystein Kvamme.

 

Powered by Labrador CMS