Bilde av Petter Gulli.
Petter Gulli skal holde foredrag om bærekraft på VBLs samling for unge ledere 26. oktober.

Skal snakke til unge ledere

Bærekraft, merkevarebygging og kommunikasjon står på agendaen når VBL inviterer til samling for unge ledere under Ventilstål Arena 26. oktober.  Ingen ringere enn Petter Gulli skal holde foredrag om bærekraft. 

VBL ønsker å bidra til at flere av de yngre kreftene i bransjen skal bli kjent og bygge nettverk som kan følge dem gjennom karrieren. Og inviterer derfor til en ny samling for unge ledere og lederspirer i ventilasjons- og blikkenslagerbransjen under Ventistål 26.10.

Bærekraft på agendaen

— De unge lederne er fremtiden til bransjen vår og kommer til å måtte forholde seg til en rekke nye krav knyttet til bærekraft. Vi tror det vil være et stort fortrinn å være tidlig ute på dette feltet, og å ha god forståelse for hva som kommer og hvorfor, sier Ane Dyrnes, daglig leder i VBL.

Foredragsholder Petter Gulli er særlig opptatt av hvordan vi skal få engasjert folk flest i det grønne skiftet, hvordan man kan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft, og sist men ikke minst hvordan man hindrer grønnvasking og misbruk av bærekraftsmålene. Petter er grunnlegger og strategisk rådgiver innen bærekraftig merkevarebygging i 12YEARS, en av initiativtakerne til Grønnvaskingsplakaten, styremedlem i WWF Verdens Naturfond og forfatter av boka «HÅP – en praktisk guide for klimaoptimister».

Om samlingen

Samlingen er primært for unge (opp til 40 år) som har, eller er tiltenkt, lederansvar i en ventilasjons- og blikkenslagerbedrift

Forrige samling var på Telenor Arena, i forbindelse med VBLs fagtreff. Denne gangen legges samlingen til Gardermoen og Ventistål Arena. Samlingen er delt i to slik at man får anledning til å delta på hele Ventistål-arrangementet.

Program 26.oktober:

09.30-10.30: Morgensamling for unge ledere. Foredrag med Petter Gulli: Hvorfor er bærekraft viktig for akkurat dere? Les mer om Petter Gulli her.11.00-17.00: Messe – Ventistål Arena19.00-20.00: Kveldssamling for unge ledere. "Vorspiel" før middag på Ventistål Arena

Mer info om påmelding.

Powered by Labrador CMS