Fagdirektør i GK, Mads Mysen, vant historiens første NemiTek-pris.

Vant NemiTek-prisen 2024

Fagdirektør i GK, Mads Mysen, vant historiens første NemiTek-pris. Prisen ble delt ut foran nesten 200 bransjekollegaer under Energiteknisk konferanse torsdag 25. april.

Juryen bestående av hovedstyret i foreningen NemiTek, mener at de ikke kunne hatt en mer verdig vinner.

– Mysen har vært toneangivende i bransjen i flere tiår, han er fortsatt fremoverlent, har et veldig engasjement og evner å tenke nytt, sier styremedlem i NemiTek, Marianne Wibe Flesberg.

NemiTek-prisen tildeles en person, aktør eller et prosjekt som i særs stor grad har utmerket seg i sitt bidrag for samfunnsmessig fornuftig bruk av våre energiressurser, god hygiene eller utstrakt vern av det indre og ytre miljø i 2023/24.

– Stor stas

Hovedpersonen selv forteller at det er en stor ære å vinne.

– Dette var overveldende. Særlig gøy å få prisen på denne konferansen, med så mange bransjekollegaer som klappet meg frem. Stor stas, konstaterer Mysen.

Mysen har vært i GK siden 2018. Han har doktorgrad i ventilasjonssystemenes betydning for inneklima og energibruk i skoler fra NTNU, og er professor II innen ventilasjonsteknikk ved OsloMet.

– I GK er vi veldig stolte av vår egen professor Mads, han er en kompetansejuvel som fagdirektør, men også et forbilde og ambassadør for våre verdier, han er inkluderende og nysgjerrig, og deler alltid raust av sin kompetanse, både internt og eksternt. Mads er virkelig mannen du vil ha med deg i det grønne skiftet, sier konsernsjef i GK, Kim Robert Lisø.

Historiens første NemiTek-pris

Prisen ble etablert i år i forbindelse med 100-års jubileet til NemiTek.

– Som den største nøytrale bransjeforeningen har vi et ansvar å løfte bransjen opp og frem. Denne prisen skal være en annerkjennelse av det arbeidet som blir gjort av alle de dyktige menneskene i bransjen vår. Vi gleder oss til å kunne gjøre denne prisen til en årlig tradisjon, sier Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek.

Powered by Labrador CMS