Nye produkter

Slike plastplater har Storo Blikkenslager verksted montert på den nye stadion til Vålerenga.
Slike plastplater har Storo Blikkenslager verksted montert på den nye stadion til Vålerenga.

Blikkenslager med plastplater på stadion

Stadig flere etterspør harde plastplater for å tåle en trøkk, slik som på Vålerengas nye stadion. Storo Blikkenslagerverksted har montert slike plater som et nytt materiale for dem.

Publisert

På Vålerengas nye stadion Intility Arena er det bygd ut et bygg som inneholder Valle Hovin videregående skole. I korridorene som idrettselever skal bruke trengs det solide materialer. Her leverte Astrup AS 1500 m2 med plastplater på 130 meter i korridor av fellesareal og i garderober.

Storo Blikkenslagerverksted AS fikk forespørsel om montering, og har nå gjort ferdig jobben som blir brukt som referanse på andre lignende prosjekter.

– Vi kaller disse plastplatene for Kippe-plater, etter at Frode Kippe fra LSK i sinne etter et tap i en fotballkamp slo flere hull i veggene på stadion, forteller prosjektleder Trym Aas i Storo Blikkenslagerverksted.

Han ser at blikkenslageren får stadig større bredde i utvalget av materialer som det jobbes med.

Vålerenga trenger robuste vegger.
Vålerenga trenger robuste vegger.

Reduserer utgifter

Norske skoler og idrettsarenaer har store utgifter til reparasjon av skader som blir påført bygningene. Derfor mener Astrup at deres produkt kan være med på å redusere utgiftene på sikt.

AstruPanel CRASH! er en ny løsning for veggkledning til blant annet offentlige institusjoner og sykehus. Platene er gjennomfargede med en fin finish på overflate som eliminerer behov for maling og oppsmuldring av overflate.

Stor slitestyrke

En blanding av materialene PC og ABS i matte, ugjennomsiktige plater gir høy slagfasthet og slitestyrke. Astrup mener platene representerer en lenge etterspurt løsning for å etterleve den Europeiske brannforskriften for byggematerialer, samt tilfredsstille kundenes krav til hygiene. I tillegg krever platene vesentlig mindre vedlikehold, og bidrar dermed til å senke driftsutgiftene.

Platene gir robuste overflater som sparer vedlikehold.
Platene gir robuste overflater som sparer vedlikehold.
Powered by Labrador CMS