Det var solid besøk hos de 59 leverandørene som hadde stands på Ventistål Arena 2023.

Over 1000 på Ventistål Arena 2023

Årets Ventistål Arena hadde rekordoppslutning med 1006 bransjefolk til stede. De fikk en solid dose faglig, kulturelt og sosialt påfyll.

Ventistål Arena – Mulighetenes møteplass gikk av stabelen 26.-27. oktober i The Qube på Gardermoen. Her samlet Ventistål sine leverandører for å møte arkitekter, rådgivende ingeniører, ventilasjonsentreprenører, ventilasjonsmontører, blikkenslagere, entreprenører og byggherrer.

I år hadde messen «all time high» med like over 1000 bransjefolk registrert. Programmet var bredere enn noen gang og 59 leverandører hadde egen stand. Ikke minst var det satset mer på det faglige med en lang rekke foredrag i messeområdets hjørner.

Markedssjef og bærekraftsansvarlig i Ventistål, Nina Selboskar, er storfornøyd med årets arrangement.

Markedssjef og bærekraftsansvarlig i Ventistål, Nina Selboskar, har hatt travle dager i forkant og under messedagene. Når messa nå er over, smiler hun fra øre.

– Jeg har snakket med ganske mange i løpet av disse dagene og har fått veldig mange positive tilbakemeldinger. Som arrangør er vi nok en gang strålende fornøyd. Ventistål Arena har blitt en bra møteplass for våre leverandører og våre kunder.

– Hva er du mest fornøyd med på årets messe? 

– Det er den store bredden og enda mer faglighet ved at vi har fått inn mange spennende og aktuelle foredrag. I tillegg er årets paneldebatt ny. Det var en veldig god debatt og setter både oss som leverandør og bransjen på kartet, sier Selboskar som allerede har datoen for 2025-messen klar: 

– Det blir ny messe 23. og 24. oktober 2025 på samme sted. Da er vi igjen klare med en ny utgave. Hvordan vi skal toppe årets messe vet jeg ikke akkurat nå, men så snart vi får senket skuldrene etter årets arrangement, starter vi arbeidet med 2025-messen, avslutter Nina Selboskar.

Erwin Nielsen fra VMZINC var både foredragsholder om materialvalg og stod på stand.
Dame og mann på scena som flirer seg skakke.
Live Nelvik og Einar Tørnqvist var messas konferansierer.
Sal med 1000 stående foran scena med musikk.
Det var stor stemning i salen da Bjarne Brøndbo entret scenen.
Powered by Labrador CMS