Lauervik Brygge med leiligheter

Publisert:

12 nye leiligheter står klar til innflytting når Lauervik Brygge er ferdig i Farsund med tre etasjer pluss parkeringskjeller.

Fakta om prosjektet

 

Ventilasjonsinstallatør:
Aamodts Blikk og Ventilasjon AS


Blikkenslager:
Brødrene Ytterdahl AS

Tiltakshaver:
Farsund Eiendom AS

Totalentreprenør:
Mur i Sør AS

Arkitekt:
PS Plan AS

Byggentreprenør:
Lindesnes Bygg AS

 

Med utsikt mot sjøen, solrike terrasser og brygge like utenfor kan folk flytte inn i 12 moderne leiligheter med moderne fasiliteter. Alle leiligheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg og vannbåren varme. Lindesnes Bygg AS har hatt hovedarbeidet og ventilasjon er utført av Aamodt Blikk og Ventilasjon AS. De har hatt nært samarbeid med rørleggeren hvor de har levert et anlegg som kombinerer vannbåren varme med ventilasjon.

Kjøkkenvifter

– Alle 12 leiligheter har vannbåren varme med vannrør som går sammen med ventilasjonen, sier Arnfinn Aamodt. Anlegget heter Nibe 470. Nibe pumpen forvarmer luften som kommer inn i ventilasjonsanlegget og går til de ulike rommene. Systemet er også koblet opp mot kjøkkenvifter for å gi mer frisk luft når den starter.
Aamodt Blikk har hatt en fast pris på
prosjektet, som har krevd god planlegging og nært samarbeid.

Flere prosjekter

– Vi er i gang med flere lignende prosjekter hvor vi leverer slike systemer i samarbeid med rørleggeren, sier Aamodt. I tillegg har de fire ansatte har mye jobb med nye boliger for tiden.
Bygget består av betong og tre med noe stål. Her har Brødrene Ytterdahl AS hatt en del blikkenslagerarbeid.

Andre Prosjekter