Skandinavias største fagmesse for ventilasjons- og blikkenslagerbransjen arrangeres i Egeberghallen i Oslo 31. august. Påmeldingene har allerede begynt å komme etter at invitasjonen ble sendt ut nylig. Det blir et bredt utvalg av utstillere med mange typer produkter.

– Vi opplever stor interesse for fagmessen fra hele landet hvor blikkenslagere snakker om at de skal komme, sier Torill Wollebekk i arrangementskomiteen.

Store ressurser er lagt ned i dette arrangementet, og det er allerede over 50 leverandører som har bestilt stand. For to år siden var det tidenes største fagmesse med 32 utstillere, så det er allerede nesten dobbelt så mange i år.

Satsingen på årets fagmesse er større en noen gang før, og med 3400 kvadratmeter til utstillere og 400 kvadratmeter til seminarområde er det plass til mange i Ekeberghallen.

Utstillerne vil til sammen ha et bredt nedslagsfelt, og skal dekke alle behov for en ventilasjons- og blikkenslagerbedrift. Alt fra maskiner, materialer og verktøy, til forsikringer og IT-systemer. I tillegg kommer flere andre spennende aktører i bransjen, som for eksempel Bygg og bevar.

Ta med alle ansatte

– Vi jobber med enda flere leverandører som har vist interesse for å bli med på fagmessen i år, så dette ser ut til å bli den store messen vi hadde tenkt oss, sier Wollebekk.

Hun råder nå bedrifter til å ta med sine ansatte og prioritere en dag med faglig oppdatering. Folk hun har snakket med fra hele landet har sagt at de har tenkt seg til Oslo og messe denne dagen, men mange i bransjen venter gjerne med å melde seg på til det nærmer seg datoen.

Inngangsprisen er kun 100 kr og inkluderer full tilgang til messen, samt formiddagssnack, kaffe, lunsj og mineralvann.

– Her er det bare å ta med seg alle ansatte, oppfordrer Wollebekk.

Kveldsarrangement

Fredag kveld blir det metallfestival på Oslos rockescene – Rockefeller. Her blir det mat, drikke, og underholdning i skikkelig blikkenslagerånd.

For de som skal overnatte er det for deltakerne aktuelt å bo på Folketeateret hotell, som ligger i Folketeaterpassasjen – midt i hjertet av Oslo.

Kveldsarrangementene torsdag og fredag ligger i umiddelbar nærhet til hotellet. Det settes opp busser som tar deltakerne til og fra Ekeberghallen, som kun ligger en liten kjøretur unna.

I tillegg til det faglige opplegget er det også satt av tid til det sosiale hvor den faglige praten går hånd i hånd med hyggelig selskap.

Her kan du melde deg på

Her kan du se hele programmet