To unge menn i dress og slips. Holder et mesterbrev i glass og ramme foran seg.
Ørjan Gunderstuen Sevaldrud (til venstre) i Ventistål og Anusan Chandrakumar i Kaarud er stolte over å ha fått sine mesterbrev i ventilasjons- og blikkenslagerfaget.

– Vi er veldig stolte

Ørjan og Anusan er nye og stolte blikkenslagermestere.

Publisert Sist oppdatert

Under en høytidelig seremoni på laugsmøtet i Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug forleden fikk de tildelt hver sine mesterbrev.

– Vi er veldig stolte og det er stor stas å få mesterbrevet utdelt på denne måten her i lauget, sa to stolte og ferske blikkenslagermestere til Blikkenslagere.no like etter utdelingen.

Ørjan Gunderstuen Sevaldrud jobber hos Ventistål og Anusan Chandrakumar jobber hos Kaarud. De har begge lagt ned tid og krefter i mesterbrevutdannelsen i tillegg til jobben.

– Det krever sitt. Man må legge inn litt ekstra innsats, men det er absolutt verdt det. Dette er kunnskap vi har stor bruk for fremover, sier Ørjan Gunderstuen Sevaldrud og Anusan Chandrakumar.

Viseoldermann i Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug, Terje Røgeberg-Eriksen, er glad for å kunne gjøre litt ekstra stas på ferske mestere. 

– Vi ønsker at nye mestere i faget skal ha en verdig ramme rundt utdeling og at de ikke bare er en del av mengden i rådhuset. Selv om dere i dag skal få deres synlige bevis som utøvende mestere i faget, håper jeg at deres søken eller kunnskap og erfaring ikke stopper her. Vi her i lauget tilegner oss erfaring ved å utveksle erfaringer på våre laugs- og medlemsmøter, sa Terje Røgeberg-Eriksen under utdelingen.

Mann i dress deler ut mesterbrev til to unge menn i dress og slips.
Viseroldermann Terje Røgeberg-Eriksen Oslo Kobber- og Blikkenslagerlaug delte ut mesterbrevet til Ørjan Gunderstuen Sevaldrud og Anusan Chandrakumar under laugsmøtet forleden.
Powered by Labrador CMS